12.09.2021 18:38

Mládež v neděli především úspěšná

S. Sedlec/Prčice - SK Nový Knín/N. Ves A 4:4 (2:1)

Na úvodní gól domácích odpověděl náš starší dorost po spolupráci dvojčat Maříkových, když se trefil Šimon. Domácí ale šli do výhody v poslední minutě první půle. Když však zvýšili na rozdíl dvou branek, zdálo se, že o výsledku je už rozhodnuto. Jenže po tlaku se nám potom podařilo skóre srovnat. Necelé tři minuty před koncem utkání ovšem přišla hrubice našeho gólmana, kterou se jsme v poslední minutě napravili po bezvadné kombinaci A. Petrákem.

Více zde....

SK Nový Knín/N. Ves B - O. Zdice 1:2 (0:1)

Hosté, kteří ještě loni hráli krajskou 1. A třídu, byli v úvodu lepším týmem, jenže naráželi na prefektní taktickou hru našeho mladšího dorostu. Asi po čtvrthodině jsme se však osmělili a po rohu se míč odrazil k volnému S. Slabihoudkovi, který i díky teči nás dostal do vedení. Hosté po výměně stran brzo vyrovnali a pak dvakrát orazítkovali po střelách břevno naší branky. O výsledku se pak rozhodlo v posledních pěti minutách, když nejprve J. Tesař neproměnil rychlý protiútok a Zdičtí následně po skrumáži před naší brankou se štěstím vsítili rozhodující gól.

Podorbnosti zde...

SK Nový Knín/N. Ves - TJ Prostřední Lhota 11:2 (7:0)

Ač opět v deseti byli naši starší žáci po celý zápas bezesporu lepším týmem. Hlavně v první půli jsme předváděli výborný fotbal a naši hráči si dobře zastříleli. Ve druhém dějství jsme však poněkud polevili, zejména v koncovce, a tak se dočkali i hosté, kteří nakonec našeho gólmana pokořili alespoň dvakrát.

Více zde...

SK Nový Knín/N. Ves - S. Pičín 10:6 (5:3)

V poměrně vyrovnaném zápase byli naši mladší žáci stále o krok vpředu, hosté jen dotahovali, a tak jsme si do tabulky opět připsali další tři body. 

Podrobnosti zde..

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904