13.09.2021 16:05

S. Sedlec/Prčice - SK Nový Knín/N. Ves A 4:4 (2:1)

Na úvodní gól domácích odpověděl náš starší dorost po spolupráci dvojčat Maříkových, když se trefil Šimon. Domácí ale šli do výhody v poslední minutě první půle. Když však zvýšili na rozdíl dvou branek, zdálo se, že o výsledku je už rozhodnuto. Jenže po tlaku se nám potom podařilo skóre srovnat. Necelé tři minuty před koncem utkání ovšem přišla hrubice našeho gólmana, kterou se jsme v poslední minutě napravili po bezvadné kombinaci A. Petrákem.

Domácí vůbec nepotvrzovali své postavení v tabulce, po třech kolech totiž neměli ani bod, od začátku byli aktivnější a to také potvrdili hned ve 3. minutě, kdy šli do vedení. Nám se sice podařilo vyrovnat v 19. minutě, jenže jsme stále tahali za kratší konec. Výsledkem byl nezvládnutý závěr poločasu, kdy náš soupeř znovu získal jednogólový náskok. 

A když po čtvrthodině druhé půle už vedl o dvě branky, nic nenasvědčovalo tomu, že bychom tentokrát měli bý úspěšní. Jenže jako mávnutím kouzelného proutku se naše hra rázem změnila a na vyrovnání nám stačily pouhé tři minuty. Jenže opět ještě nebyl konec. Asi tři minuty před závěřečným hvizdem náš brankář podcenil nepříliš prudkou střelu, k chycení míče si poklekl, jenže místo jeho ztlumení si ho naprosto nepochopitelně hodil sám do branky. Naštěstí mu jeho kolegové pomohli, když v poslední minutě vyšachovali obranu domácích a skóre srovnali.

Branky: 19. Mařík Š., 70. Moravec F., 73. Vlasák V., 90. Petrák A.

Sestava: Křřivonoska - Kudrna, Kučík V. Moravec, Dopita L. - Petrák A., Mařík V., Dvořáček, Vlasák V. - Mařík Š., Kočí M. střídal Váňa

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904