13.09.2021 16:45

SK Nový Knín/B. Ves - O. Zdice 1:2 (1:0)

SK Nový Knín/N. Ves B - O. Zdice 1:2 (0:1)

Hosté, kteří ještě loni hráli krajskou 1. A třídu dorostu, byli v úvodu lepším týmem, jenže naráželi na prefektní taktickou hru našeho mladšího dorostu. Asi po čtvrthodině jsme se však osmělili a po rohu se míč odrazil k volnému S. Slabihoudkovi, který i díky teči nás dostal do vedení. Hosté po výměně stran brzo vyrovnali a pak dvakrát orazítkovali po střelách břevno naší branky. O výsledku se pak rozhodlo v posledních pěti minutách, když nejprve J. Tesař neproměnil rychlý protiútok a Zdičtí následně po skrumáži před naší brankou se štěstím vsítili rozhodující gól. 

Na týmu hostů bylo patrné, že má výspělejší hráče, dva z nich podle informací doprovodu mužstva již dokonce vypomáhají mužům v 1. A třídě. Jenže naši hráči hráli zodpovědně dozadu, zmenšovali prostor, takže bylo obtížné se přes ně dostat do zakončení. A když se to zdickým borcům povedlo, v naší braně stál P. Kramer, který několikrát skvěle zasáhl. Po uplynutí asi patnácti minut jsme se z tlaku už přeci jenom vymanili a výsledkem byl rychlý protiútok M. Rampase, který ale sám před gólmanem přestřelil. Takřka vzápětí jsme kopali roh, míč se odrazil na vápno k volnému S. Slabihoudkovi, který vystřelil a míč i díky teči hostujícího beka rozvlnil síť za zády gólmana Zdic. Až do konce poločasu jsme stále pozorně bránili a vyráželi do protiútoků, jenže už bez úspěchu. A protože hosté zmařili dvě šance, do šaten se šlo za našeho vedení. 

Na začátku druhé půle domácí hráči zbytečně zalezli před své vápno, dovolili hostům opět získat na své kopačky aktivitu a to se nám vymstilo, když soupeř poměrně brzo vyrovnal. I díky dvěma zraněním našich hráčů jsme se následně nemohli dostat do utkání, navíc jsme měli velké štěstí, když dělovky jejich kapitána Jaňoura dvakrát rozezněly břevno naší bránky. Zápas směřoval k nerozhodnému výsledku, jenže přišla 85. minuta a dva okamžiky, které rozhodly o konečném výsledku. Nejprve náš brankář výkopem našel na půlce volného J. Tesaře, ten předběhl obránce a řítil se na branku hostů. Jenže jeho střela jen těsně minula tyč po levé ruce zdického brankáře. Neutekly ani tři minuty a autor prvního gólu i dvou dělovek nám překazil bodovou radost, když ve skrumáži v 88. minutě.dorazil v malém vápně skákající míč do naší branky.

Branka: 23. Slabihudek

Sestava: Kramer - Vávra, Slabihoudek, Kužík J., Vlasák M. - Pavlík, Souček, Srp, Tesař - Rampas, Kukla P., střídali Matějka, Španěl, Záruba

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904