Datum: 29.10.2014
Vložil: Hoři
Titulek: Re: Re: Fotky
Oukej..a z lidma to vím jak to je..a určitě lepší přijet nějak slepenej než dávát nějaké nesmyslné pokuty..
Odpovědět
Vložil: maky
Titulek: Re: Fotky
Díky, proti Vám určitě nebyla smolná, nebyl jsem tam, ale zkrátka se to sešlo tak, že jsme přijeli s lidmi, kteří mohli. Nechceme se vymlouvat a navíc platit pokutu, v okresu nám napařili 6000 Kč, což je nehoráznost, ale hlavně, že se výboři baví. Určitě mi to pošli na knínský mail. Na jaře to už doufám bude na férovku.
Odpovědět
Vložil: Hoři
Titulek: Fotky
Nazdárek,tady posílám odkaz na zápas v Lečicích,pár foteček..https://tj-sokol-velka-lecice.rajce.idnes.cz/..a až bude referát tak Vám ho mužu taky zaslat,pokud o něj stojíte..zatím zdar a mnoho sil do zbívajících kol..co tak čtu a viděl sem tak prohry jsou kurva smolnééé..
Odpovědět
Vložil: michal
Titulek: Re: Re: dg
tak to máte slušny fotbalisty a florbalisty,né v klidu,jen jsem reagoval,že máte každej tejden jinej mančaft,vše v poho,at se daří
Odpovědět
Vložil: Maky
Titulek: Re: Re: dg
A ještě dovětek. I průměrně inteligentní člověk si může porovnat sestavu áčka z Mníšku se sestavou béčka v Dušníkách. Z ní hrál pouze jeden hráč, takže musí být jasné, že v Dušníkách hrála právě naše Benfika. To, že se neschází takto každý týden, je věc jiná.
Odpovědět
Titulek: Re: dg
Pro vysvětlení, tentokrát byli hlavně florbalisti....Nevěděl jsem, že to píšeme pro fandy Dušník...
Odpovědět
Datum: 28.10.2014
Vložil: michal
Titulek: dg
vy máte objektivního písaře článků,ta poslední věta ze zápasu v dušníkách mě dojala,a to se potkala mužstva z obou polů tabulky,tak jste měli přivézt to béčko,co hraje když ,se vám to sejde s áčkem a rozdíl by byl přesně jako v tabulce
Odpovědět
Datum: 20.10.2014
Titulek: Fotky Kamýk
Poslali mi fotky z utkání s Kamýkem. Bomba, jak je tam zachycena ta situace v poslední minutě. Pod článkem odkaz!
Odpovědět
Datum: 06.10.2014
Titulek: Foto Nová Ves
Pod článek s Novou Vsí jsem přidal odkaz na fotografie z tohoto utkání.
Odpovědět
Datum: 02.10.2014
Vložil: M.Poláček
Titulek: Re: ..fotbalovost v uvozovkách..
Pane,což takhle se podepsat?Závist,ještě anonymní,to je ubohost
Odpovědět