11.09.2022 22:26

Víc proher mládeže než výher

Stará Huť - SK Nový Knín/Nová Ves A 1:10 (0:2)

Proti domácím nastoupili naši mladší žáci jen v sedmi hráčích, přesto jsme od začátku utkání byli lepším týmem a soupeře od většího přídělu branek zachránila jen naše slabá koncovka. Když o půli přijel M. Ebr, který si spletl termín zápasu, nebylo už pochyb o tom, kdo je lepším týmem a konto domácích jsme nakonec zatížili deseti góly.

S. Jesenice - SK Nový Knín/Nová Ves 3:1 (2:0)

Skvělý zápas jsme odehráli s lońským přeborníkem okresu starších žáků. My jsme hráli kolektivnějí, domácí se spoléhali na nákopy na nejlepšího borce na hřiští Zrůbka, což nakonec rozhodlo. Dva góly totiž dal sám a na třetím se významnou měrou podílel. 

SK Nový Knín/Nová Ves - O. D. Břežany 1:4 (1:3)

Áčkový dorost tentokrát doma narazil, když proti sice nováčkovi, ale vedoucímu týmu soutěže tahal za kratší konec. Hosté se ukázali jako vyspělý tým, který se opíral hlavně o zkušené hráče, což rozhodlo. 

SK Nový Knín - S. Nečín 9:8

Přetahovaná o výsledek nakonec skončila šťastně pro naši starší přípravku a ta si připsala do tabulky první tři body.

FK Komárov - SK Nový Knín/N. Ves B 3:0 (0.0)

Výsledek rezervy dorostu na první pohled vypadá jednoznačně, zápasu by spíše ale slušela remíza. Domácím jsme dlouho byli vyrovnaným soupeřem, ač jsme hráli jen v jedenácti lidech, takže nebylo možné střídat, jenže jsme neproměnili ty nejvyloženější šance.  Hráči Komárova naopak vytěžili z minima prakticky vše a tak jsme museli spolknout hořkou porážku. Více zde..

Sp. Příbram B - SK Nový Knín 7:5

Vyrovnané utkání mladší přípravky rozhodl až závěr, přes porážku jsme v okresním městě proti mužstvu, které si může hráče vybírat, zanechali velmi dobrý dojem. 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904