12.09.2022 15:21

FK Komárov - SK Nový Knín/N. Ves B 3:0 (0.0)

Výsledek rezervy dorostu na první pohled vypadá jednoznačně, zápasu by spíše ale slušela remíza. Domácím jsme dlouho byli vyrovnaným soupeřem, ač jsme hráli jen v jedenácti lidech, takže nebylo možné střídat, jenže jsme neproměnili ty nejvyloženější šance. Hráči Komárova naopak vytěžili z minima prakticky vše a tak jsme museli spolknout hořkou porážku.

Hned na začátku měl nadějný útok M. Rampas, ale nedokázal zakončit. Poté převzali otěže zápasu domácí, ale ani oni se příliš do zakončení nedostali. Většina hry v prvním poločase se odehrávala uprostřed hřiště, my jsme pozorně bránili a využívali každé příležitosti k protiútoku, jenže naší hře chyběla přesnost, takže většina útoků skončila dřív než začala.

Vše podstatné se proto odehrálo ve druhé půli. Asi po deseti minutých utekl na pravá straně hřiště M. Rampas, míč nahrál od brankové čáry do stroprocentní šance nabíhajícímu J. Kůrovi, jenže ten z hranice malého vápna trefil jen padajícího brankáře. Nedáš, dostaneš, to se v tomto zápase opět několikrát zopakovalo, bohužel v náš neprospěch. Při závaru v naší šestnáctce se mič odrazil k jednomu ze dvou ukrajinských hráčů v dresu domácích a ten už si věděl rady - 1:0. To se psala 61. minuta utkání. 

Naše hráče jako by to nakoplo a během příštích deseti minut si vytvořili opět dvě tutové šance, jenže nejprve P. Kukla opět sám před gólmanem ani netrefil branku, ve druhém případě jsme jen orazítkovali břevno domácí svatyně. Lekci z produktivity nám dal vzápětí druhý ukrajinský borec, urostlý Valerii Lehedza. Na půlce převzal míč, postupoval k naší šestnátce, bohužel nikdo proti němu včas nevystoupil, Valerii se napřáhl a z dobrých 25 metrů ranou, která před naším gólmanem ještě nepříjemně skočila, získal pro domácí tým dvoubrankový náskok. Začali jsme riskovat, otevřeli jsme hru a když ke gólu nevedla další šance, do které se tentokrát dostal D. Pavlík, poslední trest přišel v závěrečné minutě utkáni, když domácí tým proměnil rychlý protiútok. 

Sestava: Kramer - Holan, Soukup, Záruba, Vávra - Souček - Kukla P., Dragoun L., Kůr, Pavlík - Rampas

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904