26.08.2018 08:18

Špatný vstup do soutěží dospělých

Začátek soutěží se našim týmům zejména dospělých nepovedl. Obě totiž prohrála, áčko doma, béčko venku.

SK Nový Knín - FK Olympie Zdice 0:1 (0:0)

Po velkém tlaku v úvodu, z kterého jsme ale nic nevytěžili, se hra vyrovnala. O výsledku utkání rozhodl začátek druhé půle, kdy jsme dost nešťastně inkasovali po těčované střele, když míč vysokým obloukem zapadl pod břevno naší branky. Po vystřídání jsme sice znovu převzali iniciativu, jenže alespoň na vyrovnaní to nebylo. Podrobnosti zde.

Sestava: Sláma - Chlumecký, Jasz, Šustr, Čálek - Vostrý L., Foltýn (68. Kadlečík), Slezák, Vlasák - Stočes (61. Rada), Pytka (80. Stracený F.)

SK Obory - SK Nový Knín B 3:0 (2:0)

Začátek se nám vůbec nepovedl a brzo jsme prohrávali 0:2. Potom jsme hru vyrovanali, jenže jsme znovu vyhořeli v koncovce. Skóre jsme upravili až v samotném závěru, když se z penalty trefil F. Kukla, kterou sudí nařídil kvůli ruce domácího hráče.

Sestava: Pejla - Černý, Souček (35. Kulifaj), Vostrý K., Zorek - Hofmann, Rákosník, Kuchař, Patera - Mařík (J. Kudrna), Kukla F.

Branka: 87. Kukla F.

Dolní Hbity/Višňová - SK Nový Knín 2:5 (0:1)

Z mužstev mládeže hráli pouze mladší žáci a ti tři čtvrtě zápasu v Dolních Hbitech dominovali. Nebýt zahozených řady šancí skóre by mohlo být ještě mnohem vyšší. Domácí hru vyrovnali až v závěru, kdy našim borcům docházely síly, neboť jsme měli jen jednoho na střídání.

Sestava: Hájek Matěj - Dusík, Hájek Michal, Holubovský, Hříbal, Mašek, Souček M., Vandas, Wiedermannová

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904