31.03.2018 20:50

Místo bílé soboty černá

Pro všechna naše mužstva, která hrála (áčko, st. žáci a st. přípravka), byla dnes sobota černou a ne bílou, jak se o velikonoční sobotě traduje. 

SK Votice - SK Nový Knín 4:0 (4:0)

Neuteklo ani 25 minut a naše áčko už prohrávalo 0:4. Na rychlé umělce zkrápěné po celý zápas deštěm jsme v úvodu nestíhali, všude jsme byli pozdě a domácí tým zvyklý hrát na takovém povrchu jednoznačně dominoval. Postupně se prosadil čtyřmi gĺóly a až teprve po takovém náskoku jsme zvedli hlavu a do konce zápasu jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ovšem marně. Podrobnosti zde.

Sestava: Sláma - Chlumecký, Tomeček (46. Vostrý K.), Šustr, Vlasák R. - Durdil, Kozohorský, Slezák, Vostrý L. - Ducho (46. Stočes), Kukla F.

SK Březnice - SK Nový Knín 4:1 (1:1)

Zejména v první poločase proti favoritovi opírajícímu se o tři vyspělé borce předvedli naši starší žáci sympatický výkon. Po úvodním tlaku domácích jsme hru vyrovnali, dokonce jsme mohli jít do vedení, jenže jsme nastřelili jen tyč domácí branky. V druhém poločase se už projevila vyšší fyzická vyspělost domácích hráčů, kteří toho využili a vstřelili další tři góly. Mohlo jich být i víc, nebýt v naší brance M. Křivnoska, který skvělými zákroky zabránil několika dalším gólům.

Branka: 23. Kudrna

Sestava: Křivonoska - Váňa, Hondlík, Dopita A., Dopita L. - Rampas, Dvořáček, Mařík V., Vlasák V. - Mařík Š., Kudrna

SK Nový Knín - Slavoj Obecnice 6:7

Nejblíže k vítězství dnes byla starší přípravka. Po většinu utkání vedla, jenže i přes velmi dobrý kolektivní výkon za stavu 6:4 v posledních třech minutách třikrát propadla, takže si vítězství odvezli šťastnejší hosté. 

Branky: 3x Smrčina, 2x Vandas, 1x Hájek Michal

Sestava: Hájek Matěj - Dusík, Hájek Michal, Hříbal, Kontur, Konturová, Moravec, Smrčina, Šustrová, Vandas, Wiedermannová

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904