01.04.2018 21:11

SK Votice - SK Nový Knín 4:0 (4:0)

Neuteklo ani 25 minut a naše áčko už prohrávalo 0:4. Na rychlé umělce zkrápěné po celý zápas deštěm jsme v úvodu nestíhali, všude jsme byli pozdě a domácí tým zvyklý hrát na takovém povrchu jednoznačně dominoval. Postupně se prosadil čtyřmi gĺóly a až teprve po takovém náskoku jsme zvedli hlavu a do konce zápasu jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ovšem marně. 

Projev našeho mužstva v úvodu utkání byl velkým zklamáním zejména po sympatickém vystoupení v Komárově. Bohužel i proto, že někteří fotbalisté k němu přistoupili bez respektu k vážnosti situace, v jaké jsme se ocitli. Nyní jde totiž především o to, abychom dohráli soutěž se ctí, což evidentně některým stále uniká.Také proto si s námi domácí tým v první půlhodině dělal doslova co chtěl a můžeme být rádi, že rozdíl byl pouze čtyřgólový. Teprve v závěru prvního poločasu jsme předvedli několik povedených akcí, ovšem bez gólového efektu.

Druhý poločas byl už mnohem vyrovnanější, ovšem v koncovce jsme byli stále doslova žalostní. Domácí mužstvo na rozdíl od našeho týmu, který vyznává kombinační hru, volilo převážně jednoduchý systém nakopávaných míčů na své rychlé útočníky, jenže ti naštěstí byli většinou v ofsajdu a nebo v zakončení byli zbrklí, takže se až do konce zápasu skóre nezměnilo. To však nemění nic na tom, že z výkonu některých našich hráčů mělo pár věrných fanoušků nedobrý pocit. 

Sestava: Sláma - Chlumecký, Tomeček (46. Vostrý K.), Šustr, Vlasák R. - Durdil, Kozohorský, Slezák, Vostrý L. - Ducho (46. Stočes), Kukla F.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904