10.10.2021 17:06

Jen mladší žáci prohráli

Spartak Rožmitál p. Tř. - SK Nový Knín/Nová Ves A 3:4 (1:1)

S dosud suveréním mužstvem soutěže náš starší dorost zabral a přivezl tři body. Úvod patříl domácím, jenže jsme to byli my, kdo šel do vedení, soupeř však brzo skóre srovnal. V druhém dějství jsme to naopak byli my, kdo držel taktovku utkání v ruce a dvakrát jsme šli do dvoubrankového vedení. Domácím se sice asi pět minut před koncem podařilo snížit na rozdíl jedné branky, alespoň na srovnání výsledku už síly ale něměli, a to i proto, že při nás stála trocha štěstí i několik skvělých zákroků našeho gólmana.

Více později

Pičín/Obořiště - SK Nový Knín/Nová Ves B 2:2 (0:1)

Během první půle diváci moc kvalitního fotbalu neviděli, domácí hráli nakopávnou, naši mladší dorostenci se jim přizpůsobili. Snad jedinou výjimkou byl skvěle zahraný roh z pravé strany, kdy M. Rampas našel v malém vápně J. Srpa, který z první dostal náš tým do vedení. Druhá půle přinesla už mnohem více kvality a také vzrušení. Domácí sice skóre srovnali, jenže takřka vzápětí jsme opět šli do vedení. O tom, že se obě mužstva rozejdou smírně, nakonec rozhodla branka v naší siti necelých pět minut před koncem.

Podrobnosti zde

SK Nový Knín/N. Ves - D. Hbity/Višňová 4:1 (2:0)

Od začáktu byli naši starší žáci jednoznačně lepším týmem, což potvrdili dvěma pěknými góly. Jenže další z nadějných příležitostí nedali. Když hosté po výměně stran využili trestný kop, bylo na vzrušení zaděláno. Jenže P. Konopásek utěšenou střelou zpozda vápna utnul naděje hostů a po chvííli jsme výsledek pečetili čtvrtým gólem.

Podrobnosti později

SK Nový Knín/N. Ves - 1. FK Příbram B 3:6 (0:4)

Mladší žáci prakticky celý zápas tahali za kratší, když zklamala hlavně první, možná i lepší sedmička hráčů. 

Více zde

S. Nová Ves - SK Nový Knín 8:9

Naše starší přípravka odehrála velmi dobré utkání se svými kamarády, s kterými se sejdou ve starších kategoriích. Dosáhla tak jednoho z historicky nejpříznivějších výsledků s tímto soupeřem.

Podrobnosti později

Turnaj v Prostřední Lhotě

Naše předpřípravka v neděli odjela na turnaj nejmenších fotbalistů, kterého se zúčastnilo 15 týmů. Mezi nimi se neztratila a odehrála několik pěkných utkání.  

Více zde

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904