16.10.2021 18:51

Pičín/Obořiště - SK Nový Knín/Nová Ves B 2:2 (0:1)

Během první půle diváci moc kvalitního fotbalu neviděli, domácí hráli nakopávnou, naši mladší dorostenci se jim přizpůsobili. Snad jedinou výjimkou byl skvěle zahraný roh z pravé strany, kdy M. Rampas našel v malém vápně J. Srpa, který z první dostal náš tým do vedení. Druhá půle přinesla už mnohem více kvality a také vzrušení. Domácí sice skóre srovnali, jenže takřka vzápětí jsme opět šli do vedení. O tom, že se obě mužstva rozejdou smírně, nakonec rozhodla branka v naší siti necelých pět minut před koncem.

Na perfektně připraveném hřišti se oba týmy dlouho hledaly, hra byla dost nepřesná, takže ke koukání toho moc nebylo. Domácí se prakticky nedostali do zakončení, spoléhali jen na dlouhé míče, my jsme až teprve asi po půlhodině předvedli několik pěkných akcí, ovšem prakticky bez přesného zakončení. J. Srp asi v 30. minutě ještě nedal, zhruba za pět minut se už ale prosadil. To M. Rampas zahrál místo dlouhého míče centr na rozhraní malého vápna a Honza zprvní dostal náš tým do jednobrankového vedení.

Po přestávce jsme hru zpřesnili a rázem jsme se několikrát dostali do nadějných příležitostí. A když padáček střelce naší první branky trefil břevno domácí branky, vypadalo to, že je jen otázka času, kdy přídáme další úspěch. Jenže domácí zahrávali přibližně v 56. minutě trestný kop, náš gólman neudržel ne příliš prudký míč a z dorážky asi v 55. minutě snad z první střely na bránu si připsali první úspěch. Nás to nedeprimovalo a dál jsme předváděli snad nejlepší výkon v utkání. Štěpán Petrák v tutovce ještě mířil do tyče, zhruba v 70. minutě se už ale M. Souček po dorážce trefil a dostal náše mužstvo zaslouženě do vedení. Měli jsme pak několik dalších šancí k potvrzení výsledku, po gólu volala hlavně příležitost M. Soukupa po rohu, když z malého vápna ale jen přestřelil domácí branku. Potom se nám však nezaviněně zranil Honza Kučík po skluzu do lavičky mimo hřiště, takže jsme dohrávali jen v deseti. Najednou jsme byli všude druzí, náš gólman nás několikrát skvěle zachránil, jenže asi v 86. minutě si opět vybral slabou chvilku, když mu pod tělem proklouzla střela domácího útočníka, takže si týmy body nakonec rozdělily. 

Branky: 36. Srp, 70. Souček

Sestava: Průžek - Španěl, Kukla P., Kučík J., Hříbal - Srp, Soukup, Souček, Pavlík,  - Rampas, Š. Petrák

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904