30.08.2020 22:11

Zmar pokračuje

SK Nový Knín - S. Rosovice 2:3 (1:2)

Další nevydařený vstup do soutěže má naše první mužstvo, po dvou domácích zápasech si v tabulce totiž nepřípsalo ani bod. Rozhodně v poli ani tentokrát nebylo horším týmem, jenže jaké dovede vyrobit v obraně chyby, je až neuvěřitelné. A protože ani v útoku nebylo moc produktivní, přitom v bráně soupeře stál šedesátiletý gólman, se tomu nelze divit. 

Kdo přišel jen trochu později, neviděl první branku v naší síti. Neuteklo totiž ani 30 vteřin, naše hrubá chyba v obraně a J. Máša bez problému dostal své mužstvo do vedení. Na to jsme naštěstí odpověděli zvýšenou aktivitou, zejména pěknými kombinacemi po naší mnohem lepší levé straně, a ve 12. minutě jsme se dočkali krásného gólu. To M. Čálek zatáhl míč až téměř k rohovému praporku, odcentroval přímo na hlavu Benovi Havelkovi a ten zkušeně rozvlnil síť za zády M. Dostála. Po chvíli jsme mohli jít do vedení, jenže to by jinak s velkou chutí hrající D. Kadlečík nesměl přestřelit asi ze sedmi metrů prázdnou bránu! A tak přišla další hrubice v naší obraně, M. Šustr se nedohodl s brankářem, oba ve vápně nehráli míč, k němu se snadno dostal J. Tuháček, kterého srazil prvně jmenovaný hráč - jasná penalta. Tu hosté proměnili a hodně lacino šli proto znovu do vedení. 

V druhé půli jsme si pořádný tlak dlouho nevytvářeli, i když bylo stále více vidět, že se hosté soustředí hlavně na obranu. Při vší úctě k výkonu hostujícího gólmana jsme ho ani příliš neprověřili, pokud jsme vystřelili, tak střely, jesti se tyto pokusy takto dají nazvat, šly mimo konstrukci branky anebo maximálně do jeho náruče. Jenže znovu přišla lehovážnost v naší obraně a Rosovice z ojedinělého útoku šly už do dvoubrankového vedení. Zápas zdramatizovala až v 82. minutě chyba hostujícího obránce, který namazal znovu R. Havelkovi, který se v takových situacích obvykle nemýlí a snížil opět na jednobrankový rozdíl. Jenže místo prostřídání naši unavení hráči už nebyli schopni se vůbec prosadit a tak hosté své překvapivé vítězství poměrně snadno uhájili. 

Branky 13. , 82. Havelka

Sestava: Petřík - Kukla (46. Rada), Šustr, Stracený, Vostrý - Stránský (62. Kuchař L.), Rákosník, Kadlečík, Čálek - Stočes, Havelka

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904