01.04.2019 12:35

Žáci po bodu, přípravka prohrála

SK Nový Knín - Litavan Bohutín 4:4 (2:2)

Skvělý fotbal předvedla obě mužstva starších žáků. Proti vyspělému soupeří jsme začali nebojácně, vytvořili jsme si několik šancí, abychom šli do vedení D. Pavlíkem. Jenže hosté potom zabrali a skóre otočili, jenže nám se podařilo do půle vyrovnat. Nástup do druhého poločasu měli lepší hosté, kteří šli opět do vedení. Potom ale dvěma brankami Š. Mařík získal pro náš tým naději na tři body, o ně jsme však přišli v nastavení, když jsme si nepohlídali rychle zahraný rohový kop, první střelu jsme odvrátili, ale jen na vápno a odtud hosté střelou na zadní tyč skóre srovnali.

Branky: Mařík Š. 2x, Pavlík, Kramer

Sestava: Křivonoska - Váňa, Soukup, Dopita L., Vlasák V. - Rampas, Dvořáček, Mařík V., Kramer - Pavlík, Mařík Š, střídali Tesař, Záruba

SK Nový Knín - S. Daleké Dušníky 1:1 (1:1)

Co je platné, že naši mladší žáci měli trvalou převahu, když prakticky neohrozili soupeřovu branku. Vytvořili jsme si řadu šancí, jenže většinou naše střely šly mimo brankové zařízení. A tak hosté vyrovnali těsně před přestávkou z ojedinělé příležitosti a my jsme až do konce zápasu nedokázali zaznamenat gólový zápis.

Sestava: Hájek Matěj - Hříbal, Dopita A., Wiedermannová - Hájek Michal, Belka, Souček M. - Mašek, stř. Dusík, Holubovský, Horák, Vandas, Veselý

FC Višňová - SK Nový Knín 9:4 (3:3)

Zápas naší starší přípravky byl v úvodu vyrovnaný, jenže časově druhá část zápasu se nám nepovedla, domácí tým šel do vedení a my jsme už nestačili zareagovat.

Branky: Holubovský 2x, Zelenka Marek 2x

Sestava: Holubovský - Funěk, Groulík, Kontur, Konturová, Moravec, Poslední J., Vitoň, Zelenka J, Zelenka M.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904