07.10.2019 09:17

Vyrovnaná jen první půle

Nový Knín/Nová Ves - Obecnice 2:6

Do úvodní šance utkání dorostu se dostal A. Petrák, jenže nedal. Takřka vzápětí rychlý D. Polák, který hostům dělal hru, pronikl středem, náš gólman ho srazil a byla z toho penalta, kterou obecnický hráč proměnil. My jsme odpověděli hned nato. Na levé straně se uvolnil Š. Mařík, na vápno nezištně přihrál znovu A. Petrákovi, který se tentokrát nemýlil a skóre utěšenou střelou do šibenice srovnal.

Až poté se hra uklidnila, hosté byli sice aktivnější, my jsme vyráželi do protiútoků. Asi deset minut před koncem půle ale Obecnice opět šla do vedení, za pět minut bylo však zase srovnáno. J. Kudrna z pravé strany centroval, jenže míč k překvapení všech a zejména hostujícího gólmana obloučkem zapadl ke vzdálené brankové tyči, takže obě mužstva odcházela do šaten za nerozhodnutého stavu.

Ve druhém poločase už byli kompaktnější hosté jasně lepším mužstvem, naši beci se nedokázali vyrovnat zejména s rychlostí zmíněného D. Poláka, který si na hřišti dělal prakticky, co chtěl. A tak do naší sítě zapadly ještě čtyři míče, a to náš gólman dalším brankám zabránil. Stínem utkání bylo zranění zad Š. Maříka v samotném závěru utkání po jeho srážce se spoluhráčem, takže musel být převezen do nemocnice.

Branky 6. Petrák A., 41. Kudrna

Sestava: Soukup - Váňa, Stracený F., Kučík, Patera - Dekastello, Mařík, V. Petrák, Vlasák - Mařík Š., Kočí, střídali Kohl, Kudrna

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904