25.10.2021 14:16

Viktoria Vestec - SK Nový Knín/N. Ves A 4:4 (3:2)

Zhruba půl hodinu náš tým starších dorostenců předváděl skvělý výkon, dostal se do vedení o dvě branky, mohlo jich ale být mnohem víc. Jenže pak se mu nepovedla další čtvrthodina a domácí skóre obrátili. Prakticky podle stejného scénáře se odehrávala první dvacetiminutovka druhé půle, opět jsme šli do vedení, jenže s nadšením bojující domácí výsledek srovnali a ten zůstal do konce už neměnný.

Na hřiště šestého týmu tabulky jsme odjížděli jako favorit a od samého začátku utkání jsme tuto roli začali naplňovat. Hned asi ve třetí minutě ještě M. Kočí nedal, po chvíli však už M. Dvořáček ano. A když se asi za deset minut Matěj už trefil a zvýšil na rozdíl dvou branek, zdálo se, že dalším utkáním proplujeme bez nástrah. Jenže našemu soustrojí se náhle zadrhla pohonná kola, většina hráčů ubrala na úsilí a to byla voda na mlýn vesteckých hráčů. V 36. minutě náš gólman ještě vyškrábl střelu na zadní tyč a míč odvrátil na roh. Jenže přímo z něj D. Silovský levačkou zpravé strany opět poslal svůj centr přímo na branku a na něj už byl brankář krátký. Domácích hráčů najednou bylo na hřišti plno, dobře se pohybovali a po pěkné akci na levé straně a znovu po rohu skóre do přestávky obrátili.

Začátek druhé půle připomínal první dějství. Vynutili jsme si zase převahu a po rohu D. Moravec hlavou skóre srovnal. Měli jsme další šance, po gólu volala především V. Maříka, domácí jeho střelu ale dokázali zblokovat na roh. Trefil se až A. Petrák, takže jsme si vzali vedení zpět. Jenže takřka vzápětí stačila chvilka nepozornosti v naší obraně, O. Vlasák se protáhl kolem statického Š. Váni a znovu skóre vyrovnal. Do konce utkání sice zbývala ještě asi čtvrthodina, nikdo ze soupeřů se už do závěrečného hvizdu do nějaké vážné situace ale nedostal, takže zápas skončil trošku překvapivě smírně.

Branky: 9. Dvořáček, 18. Kočí Matěj, 52. Moravec F., 69. Petrák A.

Sestava: Kníchal - Váňa, Moravec F., Dekastello, Tesař - Mařík V., Petrák A., Dvořáček, Vlasák V (67. Kudrna) - Mařík Š., Kočí Matěj

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904