29.08.2016 08:59

Viktoria Vestec - SK Nový Knín 4:0 (2:0)

Formu z minulých zápasů jsme nepotvrdili na hřišti dalšího nováčka soutěže, týmu Viktorie Vestec. Po bezkrevném výkonu jsme si odvezli z předměstí Prahy vysokou porážku 0:4. 

Na podzim se na naše hráče lepí smůla v podobě častých zranění. Po P. Foltýnovi vyřadilo tentokrát Š. Chlumeckého a P. Kozohorský zůstal ze stejného důvodu jen na lavičce, do zápasu však možná i díky průběhu ani nezasáhl. 

Domácí mužstvo, které je částečně složené z velmi zkušených hráčů, v jeho kádru nechyběl například několikanásobný mistr republiky Jiří Novotný, bylo hned od začátku aktivnějším týmem, což jsme mu umožnili i my pasivní hrou a také hrubými chybami. Po jedné z nich šli domácí už v 10. minutě do vedení právě po zakončení zmíněného hráče. A když Vestec ani ne ve 20. minutě přidal další zásah, naše hra nesnesla přísnějších měřítek.

Ve slabém výkonu jsme pokračovali i ve druhém poločasu. Dovršením pak byla opět brzká a asi v 75. minutě čtvrtá branka, kterou jsme si dokonce dali sami. Na některých našich hráčích byla ke konci patrná frusrace. Výsledkem tohoto stavu byly dvě žluté karty udělené brzo po sobě a následná červená pro L. Vostrého , který tak musel do sprch předčasně asi pět minut před koncem zápasu.

Sestava: Petřík - Svárovský, Ducho, Lomoz, Vlasák - Stočes, Foltýn (71. Hrubý), Fiala, Vostrý - Slezák, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904