18.05.2019 20:51

Veledůležité tři body

Spartak Rožmitál - SK Nový Knín 2:3 (1:2)

Ztrátu z minulého týdne se dnes po bojovném výkonu podařilo našemu áčku nahradit v podobě výhry na hřišti dosud druhého týmu soutěže. Po skvěle zahraném rohovém kopu jsme šli brzo do vedení, domácí se dlouho hledali, byli málo nebezpěční a tak přišel další náš trest. D. Kadlečík si naběhl na centr R. Vlasáka, udělal domácímu obránci kličku, ten ho ale srazil a sudí bez zaváhání nařidíl pokutový kop, který L. Vostrý suverénně proměnil. Domácí tým se opíral hlavně o P. Moru, který nejprve po samostatné akci trefil tyč, v 44. minutě se už ale nemýlil a snížil na rozdíl jediné branky. 

Úvod druhého poločasu patříl nám, do šance se dostal T. Slezák, jenže domácí gólman jeho střelu mířící do šibenice skvěle vyrazil. Rožmitálští měli sice častěji míč na svých kopačkách, jenže jejich tlak byl bezzubý. A tak asi čtvrt hodiny před koncem se po skrumáži ve vápně domácích dostal k odraženému míči T. Slezák a propálil vše, co stálo před ním - 1:3. Rožmitálu se podařilo sice opět zredukovat skóre na jednu branku po našem nedůsledném odkopu, do konce zápasu jsme si ale výsledek pohlídali. Dílem i proto, že tentokrát konstrukci branky trefovali jen domácí hráči a ne my, jak to bylo obvyklé v minulých kolech. P. Mora totiž asi deset minut před koncem z trestného kopu směroval svou střelu jen do břevna naší branky.

Branky: 8. Kadlečík, 21. Vostrý (pen.), 75. Slezák

Sestava: Petřík - Jasz, Šustr, Čálek - Drobílek (62. Stracený F.), Vostrý L., Kadlečík, Slezák, Vlasák R. - Stránský (89. Stracený J.), Stočes (55. Sklenář)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904