09.10.2023 21:08

Úspěšná mládež

Zhruba v polovině podzimní části soutěží si vedou naše mládežnická mužstva velmi dobře a většina z nich je v horních patrech tabulek, starší žáci svou skupinu dokonce opět vedou.

Dorost A

SK Nový Knín/N. Ves A - Podlesí/Bohutín 3:1 (1:0)

Vítězná série našeho áčkového dorostu v 1. A třídě pokračuje. Po jednoznačné výhře nad Jilovém a vybojovaných třech bodech v Rožmitálu porazili dotřetice soupeře z okresu Příbram. Povedl se nám hlavně začátek, hned ve druhé minutě se trefil Š. Petrák, jenže pak jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Když se ale v úvodu druhé půle trefil L. Dragoun a potom nádhernou střelou J. Záruba, bylo o výsledku prakticky rozhodnuto. Usadili jsme se tak na příčce uprostřed tabulky, což je cíl pro letošní sezónu. 

Branky 2. Petrák Š., 53. Dragoun L., 76. Záruba

Sestava: Kramer - Holan, Souček, Vávra, Hájek F. - Španěl, Konopásek, Srp, Šír - Petrák, Rampas, střídali Dragoun, Jirsa, Němec D., Němec R., Záruba

Dorost B

Láz/Obecnice - SK Nový Knín/N. Ves B 0:4 (0:2)

Zápas v aktuálním kole si béčkový dorost odložil, a tak odehrál o zápas méně než ostatní týmy. Přesto je na třetím místě, když dost nešťastně nezvládl jen domácí utkání s Pičínem/Višňová. 

Starší žáci

SK Nový Knín/N. Ves - Kamýk 9:0 

Suverén soutěže. Zatím všechny zápasy naši starší žáci vyhráli a jsou tak v čele soutěže, přičemž několik hráčů kádru, ač žáci, už hrají za dorostenecká mužstva.

Mladší žáci

MFK Dobříš B - SK Nový Knín/N. Ves A 4:6 (4:3)

Domácí mladší žáci se spoléhali na rychlé brejky, což se jim ještě dařilo v první půli. Ve druhé jsme už svou velkou převahu zužitkovali a zaslouženou výhrou jsme se ve skupině dostali na druhé místo. Střelecky se zaskvěl náš Dan Funěk, který se blýsknul hatrickem. 
 

TJ Pr. Lhota - SK NovýKnín/N. Ves B 5:3 (2:2)

Ještě v prvním poločase naši mladší borci drželi naději na dobrý výsledek, jenže ve druhém už nestačili a těsně prohráli

Přípravky

Nejmenší fotbalisté mají střídavé výsledky, s jejich hrou s ohledem na věk a stav kádru ovšem převládá spokojenost. 
 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904