19.07.2017 19:55

Union Cerhovice - SK Nový Knín 2:0 (1:0)

Nástup do utkání jsme měli skvělý, na deset minut jsme domácím takřka nepůjčili míč, jenže prakticky bez zakončení. A pak přišel první roh Unionu a hned z toho byl gól, když jsme nechali zcela volného nabíhajícího V. Křikavu pohodlně zakončit. Od té doby byli domácí lepším mužstvem, téměř každý jejich roh, a že jich kopali asi deset, smrděl gólem. My jsme se předvedli jen jedinou, tvrdou střelou J. Poučka, které ale chybělo umístění, takže si s ní domácí gólman hravě poradil. 

Ve druhém poločase jsme sice byli aktivnější, ale ve střelbě dál doslova impotentní. Domácí až na jeden závar, kdy se dvakrát vyznamenal M. Petřík, taky nic nepředvedli, a tak to vypadalo, že utkání skončí hubenou výhrou Cerhovic. Jenže přišla akce v 80. minutě, odražený míč se dostal k L. Cibulkovi a rázem to bylo o dvě branky. A když v 85. minutě promarnil P. Kozohorský, který asi ze dvou metrů trefil břevno, snad jedinou naší vyloženou šanci v zápase, přerušili jsme třízápasovou série bez prohry.

Sestava: Petřík - Chlumecký, Lomoz, Svárovský, Vlasák R. - Kozohorský, Fiala, Slezák (82 Vlk), Vostrý L. - Pouček, Tuháček (65. Stočes)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904