09.02.2014 19:04

Uhelné sklady Praha - SK Nový Knín 3:5 (1:3)

Proti favoritovi turnaje, který hraje Pražský přebor, jsem překvapili, od samého začátku utkání jsme byli aktivnější a to se nám vyplatilo. Brzo jsme šli do vedení, přežili jsme několik závarů před naší brankou, abychom v druhé polovině zápasu své vedení potvrdili a zaslouženě vyhráli 5:3.

V utkání jsme vyzkoušeli s ohledem na absenci několika stálých hráčů další fotbalisty, kteří své příležitosti využili. Hned od začátku jsme začali presovat, neuteklo snad ani 60 vteřin a šli jsme do vedení. J. Pouček obral váhajícího obránce o míč, z hranice šestnáctky vystřelil a od pravé tyče se míč odrazil do sítě. Po chvíli to už mohlo být o dvě branky. To R. Vlasák vystřelil, od nohy obránce míč změnil směr a vedle zkoprněného gólmana zapadl do sítě. Jenže asistent nepochopitelně zvedl praporek, odmával údajný ofsajd, což hlavní sudí respektoval a gól neuznal. Jenže po chvíli už znovu musel ukázat na středový kruh, když náš stejný hráč utekl po levé straně a z velkého úhlu opět míč překvapivou střelou zasunul do sítě.

Pražané se oklepali, zvýšili obrátky a výsledkem bylo několik ošemetných situací před naší brankou a dvakrát dokonce trefili konstrukci branky. Když už se zdálo, že jsme tlak Pražanů přečkali, přišel centr do našeho vápna, míč propadl k volnému útočníkovi a ten nezaváhal. Jenže soupeř se z gólu dlouho neradoval, přišel pritiútok, J. Nožička míč příklepl A. Krmelovi a ten bombou z 25 metrů přímým nártem trefil přesně pod břevno soupeřovy branky.

Ve druhém poločase se dal očekávat tlak Pražanů, jenže ten nepřicházel, a tak jsme toho využili. P. Fiala rozehrál skvěle rohový kop, našel hlavu nabíhajícího F. Šusty a ten počtvrté rozvlnil síť soupeřovy branky. Po prostřídání soupeř opět několikrát zatlačil a po střele po zemi znovu zkorigoval na rozdíl dvou branek. Opět ale přišla chyba pražských hráčů, tentokrát brankáře, který minul míč a J. Pouček pohodlně zasunul do prázdné svatyně. Na konečných 5:3 Uhelné sklady snížily asi deset minut před koncem z penalty. Našemu faulu však předcházelo viditelné strčení do P. Drechslera, které nepřesný rozhodčí nepotrestal.

Branky: 1., 71. Pouček, 11. Vlasák, 42. Krmela, 65. Šusta

Sestava: Sláma (75. Reisser) - Krmela, Chlumecký, Šustr, Vlasák - Fiala, Sekyt, Nožička, Stočes - Drechsler, Pouček, střídali: Hausner, Šusta, Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904