04.03.2018 23:17

Turnaj v Hořovicích

Mladší přípravka spojená s Prostřední Lhotou se zúčastnila dalšího turnaje a tentokrát na své soupeře převážně nestačila. Většina našich hráčů nestačila především v individuálních schopnostech, ve skupině jsme prohráli všechny tři zápasy, prohráli jsem i první utkání o umístění, takže jsme nakonec hráli o sedmé a osmé místo v turnaji. Tento zápas jsem naštěstí zvádli, takže nakonec jsme skončili předposlední.

SK Nový Knín - AFK Loděnice 1:5

Ani jsme se nestačili rozkoukat a už jsme prohrávali o tři branky. Pak jsme se snažili se zápasem ještě něco udělat, jenže jsme v obraně udělali další dvě chyby a soupeř už vedl 0:5. Teprve pak se podařilo Š. Šťástkou jen kosmeticky upravit skóre.

SK Nový Knín - Cembrit Beroun 0:6

Prakticky stejný průběh jako měl předchozí zápas. Proti technicky mnohem vyspělejšímu týmu s nezvykle líným a malým futsalovým míčem, s kterým se naši hráči setkali poprvé, jsme zaostávali od samého začátku utkání, takže Berounští nám sázeli jeden gól za druhým.

SK Nový Knín - SK Hudlice 1:2

Teprve ve třetím zápase turnaje jsme se konečně zmátořili a předvedli jsme výkon hodný úrovně soutěže. Vedli jsme po gólu Š. Šťástky, soupeř vyrovnal, jenže my jsme měli na kopačce vítězný gól, který jsme ale nedali, takže nás soupeř takřka vzápětí potrestal a těsně před koncem vstřelil vítězný gól.

SK Nový Knín - S. Kosova Hora 0:3

S budoucím soupeřem o přeborníka okresu jsme drželi krok jen v úvodu, jenže pak jsme opět udělali několik chyb, které Kosovští proměnili a zaslouženě vyhráli. 

SK Nový Knín - ČLU Beroun 2:1

V zápase o konečné umístění jsme bojovným výkonem doslova urvali vítěství, takže jsme nakonec v Hořovicích uhráli sedmé místo. Obě branky opět vstřelil Š. Šťástka, který se tak stal jediným naším střelcem v turnaji.

Sestava: Horák M., Kontur, Konturová, Moravec, Mráz, Šťástka M., Šťástka Š.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904