08.04.2019 09:05

Tři prohry mládeže

SK Nový Knín - Sokol Dal. Dušníky 6:15

Zejména v druhé třetině bylo naše mladší mužstvo přípravky vyrovnaným soupeřem, v závěru však knínským malým fotbalistům došly sily a hosté svůj náskok ještě zvýšili.

Branky: Funěk 2, Vitoň 2, Konturová, J. Zelenka

Sestava: Moravec - Dusík, Funěk, Groulík, Kontur, Konturová, Vitoň, Zelenka J.

Litavan Bohutín/Podlesí - SK Nový Knín 10:0

Úvod patřil prozatimnímu suverénu soutěže mladších žáků, vstřelil dva góly, jenže pak jsme se zvedli, měli jsme několik příležitostí, nastřelili M. Vandasem břevno, jenže potom jsme třemi hrubými chybami v rozehrávce z obrany umožnili domácím skóre zvýšit a bylo prakticky po zápase.

Sestava: Hájek Matěj - Belka, Dopita A., Hájek Michal, Holubovský, Horák, Hříbal, Mašek, Souček M., Vandas, Vávra, Wiedermannová

Ligmet Milín - SK Nový Knín 3:2 (1:1)

Pouze v jedenácti odehráli starší žáci další smolný zápas. Začátek patříl nám, jenže bez gólového vyjádření. Teprve v 25. minutě se trefil autor obou gólů M. Dvořáček, na což ale domácí odpověděli takřka vzápětí. Na konci první destiminutovky druhé půle Milín sice šel do vedení, jenž se nám asi za deset minut podařilo vyrovnat. Smírný výsledek se nám ale nepodařilo pohlídat, když Milín takřka vzápětí znovu získal jednobrankový náskok, který až do konce udžel.

Branky: Dvořáček 2

Sestava: Křivonoska - Váňa, Mařík Š., Soukup, Kramer - Rampas, Dvořáček, Mařík V., Dopita L. - Tesař, Pavlík

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904