18.09.2021 20:56

Tlustice/Drozdov - SK Nový Knín/Nová Ves B 0:1 (0:0)

Deset statečných odehrálo u Hořovického letiště vyrovnané utkání, které své rozuzlení mělo až v samotném závěru, když po levé straně unikl D. Pavlík, míč zátáhl do malého vápna a pravou nohou prostřelil domácího gólmana. Bylo to vůbec poprvé, co naši mladší dorostenci v soutěžním utkání vyhráli.

Bez sedmi spoluhráčů, pěti kvůli nemoci či zranění, dvou kvůli tanečním, které ovšem se zápasem nekolidovaly, jsme začali iniciativně, M. Rampas unikl obraně, ale netrefil. Prakticky v zápětí se do útoku tlačili domácí, i oni měli ale mušku vychýlenou. Zejména v prvním poločase se hrál zajímavý fotbal, naši mladí fotbalisté opět hráli velice zodpovědně, do mnoha příležitostí domácí manšaft proto nepouštěli. Zhruba do 40. minuty jsme v šestnáctce byli nebezpečnější my, ale zejména M. Souček a také M. Rampas opět své šance nedali. Poslední pětiminutovka však patřila soupeři, který zahrával několik standardních situaci, ovšem naši bránu pořádně netrefil. 

I úvod druhé půle se nám moc nevydařil, míče jsme ztráceli dřív než jsme mohli rozehrát něco kloudného a zakončit. Naštěstí jsme dobře bránili, takže i domácí toho moc neměli. A pokud ano, jako například v 60. minutě po rohu, kdy tečovaný míč se snažil hlavou usměrnit jejich útočník, v brance stál P. Kramer, který si s toutou ošemetnou střelou poradil. 

V závěru jsme se opět vzchopili, několikrát jsme nebezpečně zaútočili, až přišla předposlední  minuta řádné hrací doby, M. Vlasák, který mimochodem také šel po zápase do tanečních, uvolnil D. Pavlíka, ten pronikl po levé straně k pomezní čáře, tam se vyhnul obránci a z hranice malého vápna pravou nohou vystřelil našemu mladšímu mužstvu první výhru. V nastavení pak mohl potvrdít náš úspěch M. Rampas, který unikl obraně, jenže na brankáři už nevyzrál.

Branka: 89. Pavlík

Sestava: Kramer - Španěl, Záruba, Průžek, Vlasák M. - Kukla P., Srp, Souček, Pavlík - Rampas 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904