21.02.2015 22:06

TJ Sokol Malá Hraštice - SK Nový Knín 2:2 (0:0)

Řadu utkání v rámci zimní přípravy jsme začali remizou. Naše kombinované mužstvo, ve kterém převládali hráči béčka, se rozešlo na umělé trávě v Dobříši smírně se Sokolem M. Hraštice 2:2, a to po bezbrankové první půli.

Ta byla z obou stran sice útočná, obě mužstva si také vypracovala několik slibných příležitostí, jenže je neproměnila. My jsme dvakrát trefili P. Foltýnem břevno domácí branky, Hraštičtí zase ztroskotali na našem brankáři, který podal velmi dobrý výkon a několik šancí zneškodnil. Ve druhém dějství jsme sice byli aktivnějším mužstvem, ovšem dlouho bez gólového efektu. M. Hraštice proto šla do vedení J. Oktávcem, za chvíli ale skóre srovnal T. Slezák, kterého to byl vůbec první gól v našem dresu, a za chvíli dostal naše mužstvo do vedení J. Pouček. Když už se zdálo, že dovedeme utkání do zdárného konce, neboť soupeři evidentně docházely síly, z ojedinělého útoku asi pět minut před koncem utkání skóre srovnal J. Pavlíkem po akci M. Stupala. Stínem utkání bylo zranění třísla L. Vostrého, věřme jen, že nebude mít dlouhého trvání.

Branky:  Slezák, Pouček

Sestava: Sláma - K. Vostrý, V. Sklenář, Hubička, Stočes - Rákosník, Foltýn, Slezák, L. Vostrý - Pouček, Lomoz, střídali F. Kukla, Sládek.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904