29.10.2013 12:07

TJ Sokol Jesenice - SK Nový Knín B 5:1 (4:0)

Rozpad našeho béčka pokračuje. Pro nezájem a zranění řady lidí museli do Jesenice odjet čtyři hráči, kteří odehráli sobotní nepodařené utkání v Tochovicích. Nepomohlo to a zaslouženě jsme prohráli vysoko 5:1.

Opět slátaná sestava se pokusila čelit domácím borcům, kteří od začátku byli lepši, jejich aktivita ale většinou končila nepřesností ve finálná fázi. Asi ve 20. minutě si obnovil zranění P. Vlk a protože na lavičce nebyl nikdo, kdo by ho mohl nahradit, musel dohrát s velkým sebezapřením takřka celý zápas. Postupně jsme začali propadat ve středu zálohy, k tomu se přidaly chyby v rozehrávce a po zbytečných ztrátách míčů se domácí hráči dostávali do rychlých brejků. První gól padl asi ve 23. minutě po protiútoku na naší levé straně. Otázkou ale je, zda finální přihrávka nešla do ofsajdu, neboť pomezní stál v době kopu téměř u půlící čáry, takže tuto situaci v žádném případě nemohl objektivně posoudit! Neutekly na tři minuty a znovu jsme lovili míč z naší sítě. Předcházela tomu ale fatální chyba hlavního rozhodčího, který nechal domácí rozehrát aut asi 15 metrů od místa, kde míč opustil hřiště, samozřejmě blíž k naší brance! O dalších dvou brankách se už dá říci, že byly regulérní. Padly vždy po brejku po naší levé straně. Za 12. minut tak bylo utkání takřka rozhodnuté.

V druhém poločase jsme se sice zvedli, hráli jsme jednodušeji a agresivněji, jenže tři velké šance, konkrétně J. Pouček, Š. Hrubý a B. Rákosník, jsme nedali. Jeden primát jsme ale získali, a to za bezesporu nejhezčí gól zápasu, když Š. Hrubý z voleje z rohu vápna překvapil bombou domácího gólmana, který se stačil po míči jen ohlédnout! Domácí tým se spoléhal jen na brejky, z nichž v závěru utkání jeden proměnil. Ovšem přihrávka šla do třímetrového ofsajdu (stáli jsme na úrovni), praporek nad hlavu druhého asistenta ovšem nešel, protože opět stále zcala mimo lajnu, asi 15 metrů!

Branka: 72. Hrubý

Sestava: Petřík - Sládek, Stracený, Sekyt, Vostrý - Rákosník, Vlk, Foltýn, Kukla - Pouček, Hrubý

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904