25.10.2016 09:01

TJ Prostřední Lhota - SK Nový Knín 1:2 (pk)

S posledním týmem tabulky měla naše Benfika těžkou práci. Soupeř pozorně bránil, ve hře dopředu toho moc nepředvedl, k tomu, aby si připsal alespoň bod, mu přitom stačila snad jediná povedená střela na branku. My jsme opět předvedli řadu neproměněných šancí, z kterých jsme dali K. Radou pouze jednu. A tak o výsledku rozhodl rozstřel ze značky pokutového kopu, který jsme vyhráli 4:2.

Prakticky celý zápas se hrál na jednu branku, domácí vše podřídili tomu, aby bodovali, zatáhli se na svou půlku a z tohoto bloku se snažili, alespoň v prvním poločase, vyrážet do protiútoků, kterých ovšem bylo poskromnu. Naše hra postrádala rychlost, moment překvapení, proto jsme hráli většinou do plných a také my jsme si zejména v prvním poločase nevytvořili příliš mnoho střeleckých příležitostí. Tu největší zazdil F. Kukla, který sám před gólmanem hlavičkoval asi ze sedmi metrů vysoko nad.

Druhý poločas naše převaha rostla, přibývaly šance, jenže to zakončení!Až přišla 57. minuta utkání, T. Kukla se dostal k brankové čáře, přihrál pod sebe naběhnivšímu K. Radovi a ten konečně dostal naše mužstvo do zaslouženého vedení. Jenže místo toho, abychom už unaveného soupeře dorazili další brankou, a šancí na to bylo dost, ať už z kopaček J. Stočese, nebo obou bratrů Kuklových, V. Kuchaře a dalších, přišel trest. Po autu v 71. minutě jsme si nepohlídali prostor před šestnáckou, míč propadl k Š. Hendrichovi a ten vyrovnal. Do konce utkání bylo ještě dost času s výsledkem něco udělat, jenže kromě nastřelené tyčky střídajícím L. Ochtábcem jsme už nic nedokázali.

O výsledku tak rozhodl rozstřel ze značek pokutových kopů. Zatímco naši hráči byli stoprocentní, K. Rada si dokonce dovolil kop ala Panenka obloučkem doprostřed branky, domácí nedali hned první a pak čtvrtou penaltu.

Branky: 57. Rada

Sestava: Sláma - Vostrý, Pazderka, Chlumecký, Cihelka (46. Pejla) - Kozohorský (67. Ochábec), Rada, Kuchař, Stočes - Kukla T., Kukla F. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904