14.10.2013 11:26

TJ Mongeo Podlesí - SK Nový Knín 1:1 (1:0)

V neděli odpoledne zajížděli Ševci k nepříjemnému soupeři do Podlesí k dalšímu okresnímu derby. Vyrovnané utkání, které hlavně ve druhé půli mělo značný spád, skončilo po dvou proměněných pokutových kopech nerozhodně. Nutno říci, že hosté mohou za bod děkovat svému golmanovi a nemohoucnosti domácích »střelců«.

Hned ve druhé minutě se k zakončení dostal rychlonohý Sedláček, ale trefil jen Petříka. O chvíli později hlavičkoval nepřesně Hodermarský po rohu Soukupa. Z protiútoku se osmělili i hosté, ale Drechslerovu slabou střelu Černohorský zpacifikoval. V 11. minutě trochu na brankovišti zazmatkoval Petřík, ale jeho zaváhání nedokázali naštěstí domácí potrestat. V 18. minutě se trochu neobratně zachoval ve svém pokutovém území Fiala a byla z toho penalta. Tu s přehledem proměnil Soukup a domácí se ujali vedení – 1:0. V této části hry se hosté nedokázali propracovat k delšímu držení míče a domácí stále hrozili nebezpečnými nákopy na rychlá křídla. Teprve ve 26. minutě se k hlavičce na branku Černohorského dostal Drechsler, avšak golman opět zvítězil. Po půlhodině hry málem Kozohorský překvapil Černohorského obloučkem přes hlavu, ovšem míč spadl těsně za brankovou konstrukci. Pět minut před koncem poločasu vznik před domácí brankou závar, ale opět z toho nic nebylo. Na druhé straně opět přišel nebezpečný centr a tentokrát nehlídaný Pacina zazdil první ze svých tutovek. Odpovědí byla jasná šance Drechslera, který se objevil v ideální pozici za obranou domácích, ovšem netrefil bránu.

Druhá půle začala šancí Sklenáře, ovšem výsledek byl stejný, míč putoval mimo branku. V 56. minutě střílel nebezpečně Plot a Černohorský musel míč chytat nadvakrát. V dalších minutách se však na kopačky Ševců vloudila nepřesnost a domácí svými brejky neustále hrozili zvýšením vedení. Po hodině hry nejprve hlavičkoval Janát a následně postupoval sám na Petříka Kuba, knínský golman však vytáhl bravurní zákrok. Po další chybě na vlastní půli připravil Sedláček Kubovi další tutovku, tentokrát však netrefil ani zařízení. Ne druhé straně po závaru nezakončil přesně Sklenář. V 68. minutě zahrával trestný kop Plot a Drechsler byl ve vápně stažen. Pískala se další penalta, tentokrát na druhé straně. K exekuci se postavil Plot a také nezaváhal – 1:1. Následně se hra začala přelévat ze strany na stranu, ovšem domácí se k zakončení dostávali, hostům většinou chyběl poslední krok. V 72. minutě postupoval Sedláček opět sám na Petříka, brankář Ševců byl opět úspěšnější. V 77. minutě po závaru pálil mimo Pacina. Deset minut před koncem se za obranou Knína objevil Kuba, ale opět netrefil ani branku. 5 minut před koncem mohli vítězství urvat i hosté, ale Černohorský hlavičku Poučka zlikvidoval. A v poslední minutě ještě střídající Černý připravil možnost Pacinovi, který opět selhal. Utkání tak skončilo pro Ševce získaným bodem.

„Dnešní bod je po průběhu utkání pro nás ziskem. Ne že by domácí byli fotbalovější, ale rozhodně byli nebezpečnější a my jsme museli být rádi, že domácí byli v koncovce jaloví a že nás podržel golman“, byl relativně spokojený trenér hostů Stracený.

Příští týden hraje Podlesí v sobotu v 10:30 v Žebráku a Ševci přivítají na svém hřišti soupeře z Rožmitálu pod Třemšínem odpoledne od 15:30.

Branky: 18. Soukup (pen.) – 68. Plot (pen)

Podlesí: Černohorský – Janát, Vojtíšek, Růžek, Soukup, Mezera (79. Černý), Kuba, Pacina, Sedláček, Hodermarský, Kocourek

Nový Knín: Petřík – Chlumecký, Sekýt, Šustr, Vlasák – Fiala (79. Krmela), Plot, Foltýn, Kozohorský (68. Pouček) – Sklenář, Drechsler

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904