28.08.2021 21:10

TJ Ligmet Milín - Nový Knín/Nová Ves 3:8 (1:3)

Normu osmi gólů dodržel náš první dorost také v zápase v Milíně. Jestliže domácí dokázali ještě v prvním poločase držet s hosty jakžtak krok, v druhém už neměli nárok, takže jejich gólman lovil ze své sítě míč celkem osmkrát. I když nám chybělo asi šest hráčů, nemohli jsme vzhledem k pravidlům soutěžního řádu o sdružených mužstvech nasadit členy kádru našeho béčkového dorostu, proto přiležitost dostali dva starší žácí, kteří rozhodně nezklamali důvěru trénerů.

Kdo dorazil na tribuny pěkného fotbalového areálu jen o pět minut později, přišel o úvodní gól Matěje Kočího. Domácí ale zlobili a skóre srovnali ani ne po dalších deseti minutách. Jenže ofenzivné síla našeho mužstva se projevila, když nás nejprve dostal do vedení Adam Petrák a skóre prvního poločasu po nádherné akci po ose A. Petrák - M. Kočí zakončil do prázdné Š. Mařík. Snahy Milína s výsledkem ještě něco udělat rázně přeťal tři minuty po zahájení druhé půle V. Vlasák. Domácí sice opět snížili, jenže náš sdružený tým pracoval jako dobře namazaný brankostroj, takže na našem kontě přibývala jedna branka za druhou,  Do tabulky jsme si tak připsali další tři body po jednoznačném vítězství o pět branek.    

Branky: Š. Mařík 4x, V. Vlasák 2x, Kočí, A. Petrák

Sestava: Hájek Matěj - Váňa, Dekastello, Dopita L., Kudrna - Kučík V., Dvořáček, Petrák A., Vlasák V. - Mařík Š., Kočí M.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904