06.09.2021 18:16

TJ Krásná Hora - SK Nový Knín/Nová Ves 0:15 (0:7)

Do Hory jsme odjížděli se staršími žáky s obavami, kvůli pátečnímu, resp. sobotnímu zranění a onemocnění tam neodjeli bratranci Hájkovi, takže nás jelo jen deset. Na průběhu hry to však znát vůbec nebylo a na hřišti jsem jednoznačně dominovali. Devíti góly se blýsknul Š. Petrák.

Už v pátek bylo jasné, že na utkání nepojede gólman Matěj Hájek, který si přivodil na čtvrtečním tréninku brankářů zranění spodní části zad. K němu pak v sobotu přibyl jeho bratranec Michal Hájek, kterému rozbolely zuby. Ještě štěstí, že jsme včas oslovili P. Hůlku z mladších žáků, kteří tento týden měli volno. Přesto jsme do Krásné Hory odjeli pouze v deseti lidech s ohledem na to, že dlouhodobě chybějí zraněný P. Holan a nemocný M. Vandas a také A. Dopita, který o sobě opět nedal ani vědět.

Jenže to vůbec nevadilo, vypadalo to, že to naši starší žáci ani nevnímají a na pěkném hřišti si doslova otevřeli střelnici. Báječný výkon z tohoto pohledu odehrál hlavně Štěpán Petrák, který dal hned devět gólů, zaostat ale nechtěli ani další naši borci, takže jsme si víc než zaslouženě odvezli z Krásné Hory tři body.

Branky: 9x Petrák š., Pechan 3x, Hříbal, Hůlka, Konopásek

Sestava: Poslední - Jirsa, Hříbal, Hájek F., Soukup - Hůlka, Petrák Š., Belka, Konopásek - Pechan

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904