22.02.2015 20:45

TJ FK Štěchovice B - SK Nový Knín 1:4 (0:1)

Náš vyzyvatel, rezerva třetiligových Štěchovic hrající okresní přebor okresu Praha-západ s námi držela krok jen v prvním poločase, ve druhém už její hráči nestačili především fyzicky a náš výkon se postupem doby blížil exhibici, museli bychom ale proměňovat i ty nejvyloženější příležitosti. Protože tomu tak nebylo, skóre se zastavilo na konečných 4:1 v náš prospěch.

Zápas hraný na pražském Motorletu na zcela nové umělé trávě začal kombinačně, naše mužstvo, ve kterém tentokrát převládali hráči áčka, bylo aktivnější a po vysunutí J. Ducha jsme vedli 1:0. Stejný hráč pohrdl v prvním dějství ještě dvěma vyloženými příležitostmi a tak se šlo o půli na střídačku za našeho hubeného vedení. V druhém poločase se stejný hráč prosadil mnohem více, připsal si ještě další tři góly, a to ještě dvakrát trefil tyčku. Další hráči už tak úspěšní nebyli, zejména P. Vlk, J. Stočes a F. Kukla, kteří své šance promarnili až neuvěřitelně!Jediný gól našeho soupeře vstřelil po snad jediné šanci svého mužstva ještě nedávno náš hráč - P. Drechsler, který spolu s jedním hráčem z áčka posílil štěchovickou rezervu.

Góly: 16., 56., 62., 71. Ducho

Sestava: Sláma - Hubička, Chlumecký, Šustr, Stočes - Fiala, Foltýn, Slezák, Vlasák - Vlk, Ducho, střídali F. Kukla, M. Lomoz  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904