05.08.2018 13:09

Tentokrát to nešlo

SK Nový Knín - FK Mníšek pod Brdy 2:6

Zejména hrubé chyby v defenzívní činnosti byly příčinou naší vysoké prohry s tradičním rivalem, týmem FK Mníšek pod Brdy. Do zápasu jsme sice vstoupili aktivně, po trestném kopu jsme dokonce P. Foltýnem trefili břevno hostují branky, jenže ve 14. minutě přišel snad první nebezpečný útok Mníšeckých, nedůsledné vyběhnutí našeho gólmana a soupeř šel dost lacino do jednobrankového vedení.

Naše hrače to srazilo, začali kupit chyby a když opět náš gólman vyboxoval míč jen před sebe, místo toho, aby ho chytil, a navíc A. Jasz se zapomněl a včas nevyběhl, Mníšek šel už do dvoubrankového vedení. Až třetí branka v naší brance nešla na vrub našich školáckých chyb, ale byla výsledkem pěkné kombinace útočících hráčů hostů. 

Ve druhém poločase obě mužstva spíše myslela na útočení než na bránění, jenže na rozdíl od soupeře se Ševci ne a ne trefit mezi brankovou konstrukci. Góly na svých kopačkách měli zejména dvakrát A. Rada, a také D. Kadlečík i L. Vostrý. Zato hosté své šance povětšinou proměňovali, v jednom případě i zásluhou našeho gólmana, který evidentně neměl svůj den, když podcenil ne příliš prudkou střelu. Až teprve v závěru zápasu, za hrozivých 0:6, se nejprve trefil T. Slezák a po něm i L. Vostrý.

Branky: 82. T. Slezák, 88. L. Vostrý

Sestava: Sláma - Jasz, Šustr, Čálek - A. Rada, Foltýn, Kadleček, Rákosník, J. Stočes - Slezák, L. Vostrý, střídali L. Hofmann, M. Zorek

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904