14.04.2013 22:12

Tatran Sedlčany B - SK Nový Knín B 1-1 (0-0)

Také v dalším kole uhrála naše Benfica remízu, tentokrát v utkání s rezervou sedlčanského Tatranu. Po výsledku 1-1 si přivezla z horké, ale hodně nerovné půdy zasloužený bod.

Domácí tým posílený o dva borce prvního mužstva jsme v úvodu překvapili nejen důslednou defenzívou, ale také aktivní hrou směrem dopředu. Čekali jsme na chyby v rozehrávce a po pěkných kombinacích jsme se dostávali na jeho polovinu, ovšem bez nebezpečného zakončení. Asi po půlhodině hry překvapil sedlčanského gólmana střelou pod víko asi ze třiceti metrů Š. Hrubý, jenže domácí brankář s námahou vytěsnil míč nad břevno do zámezí. Tato situace Tatran jakoby vyburcovala a až do přestávky nás jeho hráči několikrát přehráli rychlými akcemi, naštěstí byli často zbrklí a míč většinou skončil v autu v dostatečné vzdálenosti od naší svatyně.

O konečném výsledku rozhodl druhý poločas. V jeho úvodu se do vyložené šance dostal J. Pouček, který ale svou levačkou jen vyprášil rukavice gólmana. Na hráčích obou stran byla stále více patrná únava, aktivnější však byli domácí, kteří zhruba v 62. minutě využili pádu S. Stránského, který měl míč původně pod kontrolou, zaútočili po naší pravé straně a jeden z áčkařů - R. Valsa - vstřelil první gól utkání.  

Tato situace nás nezlomila, posledních deset minut jsme všechny síly vrhli do útoku a to se nakonec vyplatilo. Těsně před koncem zápasu neposoudil rozhodčí sražení S. Stránského na hranici šestnácky  jako nedovolené, míč putoval do autu za domácí brankou. Tatraňáci první centr znovu odvrátili na roh. B. Rákosník ho chtěl opět zahrát, domácí tým však střídal, takže se exekuce zdržela. Na tabuli naskočila 90. minuta, náš gólman vystartoval do šestnáctky Sedlčan, Bob skvělým centrem našel jeho hlavu, z které míč nezadržitelně skončil v domácí síti.

Branka: 90. M. Petřík

Sestava: Petřík - Stránský, Stracený, Vostrý, V. Sklenář - F. Sklenář, Hrubý, Rákosník, Pouček, Stočes(78. Sládek) - Buřič

Trenér Makovička: Zasloužená remíza. Po takové dřině jsme si určitě bod zasloužili. Na rozdíl od zápasu s Boroticemi jsme tentokrát přidali i více fotbalovosti, zejména v úvodu utkání. Cením si ohromné vůle mých svěřenců po vyrovnání v době, kdy už rozhodně moc sil na rozdávání neměli.

(mak) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904