12.08.2018 13:54

Také Benfika začala jednoznačnou výhrou

SK Nový Knín B - TJ Klínec 6:1 (3:1)

Naše Benfika si k prvnímu přípravnému utkání pozvala loňského účastníka třetí třídy okresu Praha-západ a po dobrém výkonu jednoznačně zvítězila, když svého soupeře zejména ve druhém poločasu jasně přehrála. 

Pokud hostě stačili se silami, představili se jako houževnatý soupeř. Do vedení jsme se sice dostali asi ve 20. minutě po pěkné akci dvou navrátilců do našeho dresu, F. Sklenáře a M. Kočího, který krásně našel zakončujícího J. Straceného, jenže hráči Klínce stále zlobili, až se dočkali. Po pěkné akci nastřelil hostující hráč v 38. minutě ruku v bráně stojícího P. Pazderky, který ji měl od těla - jasná penalta, kterou bezpečně proměnili. Z vyrovnání se ale dlouho neradovali. Takřka vzápětí dostal skvělou přihrávku P. Vlk, který sběhl do šestnácty, jeho střelu sice brankář Klínce vyrazil, jenže dobíhající M. Kočí snadno dorazil míč do sítě. A to v prvním poločase ještě nebylo všechno, těsně před koncem se totiž trefil L. Hofmann. Druhý poločas už byl po většinu času v naší režii. Střelecky se prosadili B. Rákosník, F. Stracený z penalty a F. Kukla, když jsme kromě toho neproměnili ještě řadu dalších šancí. 

Branky: 20. J. Stracený, 41. Kočí, 44. Hofmann, 61. Rákosník, 70. Stracený, 74. Kukla

Sestava: Sláma - Drobílek, Pazderka, F. Stracený, Zorek - Vlk, Moravec, Sklenář, Hofmann - Kočí, J. Stracený, střídali Kukla, Kulifaj, Patera, Rákosník

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904