31.01.2018 06:33

Starší přípravka šestá

Šestá, tedy poslední skončila naše starší přípravka na dalším turnaji na Dobříši. Ve většině zápasů však sehrála vyrovnaná utkání a jen málo chybělo, aby její konečné umístění bylo o mnoho lepší.

SK Nový Knín - MFK Dobříš B 1:2

Dřív, než jsme se rozkoukali, už jsme prohrávali o dvě branky. Jenže druhá polovina utkání s vyspělým mužstvem patřila nám, snížili jsme po trestném kopu Matějem Hájkem, vyrovnat se nám ale už nepodařilo.

SK Nový Knín - S. Nová Ves 1:5

Nejslabší náš výkon na turnaji, šli jsme sice do vedení, ale pak už se projevila vyšší vyspělost soupeře, s kterým jsme opět vysoko prohráli.

SK Nový Knín - S. Dal. Dušníky 3:0

Naopak náš nejlepší výkon, brzo jsme po standardce dali gól, na což soupeř neodpověděl. Naopak nám se dařila hra a hlavně jsme dobře rozehrávali rohové kopy, po kterých padly další dvě branky. Hatrick dal host v naší sestavě Š. Šťástka.

SK Nový Knín - S. Rosovice 0:2

Skoro celý zápas jsme bušili do soustředěné obrany soupeře, jenže jsme se nemohli trefit, zahodili jsme snad pět jasných gólových šancí. A tak trest přišel v posledních dvou minutách, kdy nám Rosovice daly dva góly z protiútoků.

SK Nový Knín - MFK Dobříš A 2:3

Proti pozdějšímu vítězi turnaje jsme odehráli opět smolný zápas. Soupeř tvořený druhou půlkou starší přípravky Dobříše šel do vedení, jenže my jsme po skvělých akcích a zakončení Matějem Hájkem skóre otočili. Za bouřlivé atmosféry jsme se vypjali k velmi dobrému výkonu, jenže dobříští kluci stačili v samotném závěru strhnout vítězství na svou stranu.

Pořadí  

1. MFK Dobříš A               11

2. S. Nový Ves                    9

3. MFK Dobříš B                 9

4. S. Dal. Dušníky               4

5. S, Rosovice                     4

6. SK Nový Knín                  3

 

Sestava: Dusík, Hájek Matěj, Hájel Michal, Horák P., Hříbal, Smrčina,Šťástka, Vandas, Wiedermannová 

Branky: Š. Šťástka 4x, Hájek Matěj 3x

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904