05.04.2015 00:25

St. Huť - SK Nový Knín B 0:4 (0:2)

Naše Benfica podala v utkání se Starou Hutí nejen velmi dobrý výkon, potvrdila ho ale konečně i výsledkem a napodabila tak knínské áčko z prvních dvou kol. Vyhrála zasloženě vysoko 4:0, a to zejména díky skvěle střelecky disponovanému J. Poučkavi, který se zaskvěl hatrickem, čtvrtý zásah přidal J. Stočes.

Domácí se blýskli hned v druhé minutě, jenže hlavička z nebezpečné vzdálenosti mířila těsně vedle naší pravé tyčky. Bylo to však na dlouhé minuty vše, co předvedli. My jsme byli prakticky celý první poločas mnohem aktivnější, Š. Hrubému ještě stačil domácí gólman zabránit ke vstřelení gólu instinktivním zákrokem na čáře, za chvíli však už míč lovil ze své sítě. Po levé straně se protáhl kolem obránce znovu Š. Hrubý, v malém vápně našel zcela volného J. Poučka, který pohodlně  skóroval poprvé takřka do prázdné brány. Podruhé to bylo ani ne za dvě minuty, když ho ke střele vybídl přesnou příhrávkou tentokrát J. Plot. Další dvě šance nevyužil znovu hodně aktivní Š. Hrubý. Až když se blížil konec poločasu, přišli ke slovu opět domácí borci, jenže pro dobře postaveného T. Reissera nebylo problém míč po střele z velkého úhlu vyrazit do bezpečí.

Úvod druhého poločasu však opět byl jako ze zlého snu. Během pěti minut totiž mohli domácí skóre zcela otočit! Velice snadno procházeli naší obranou, koncovka Huťských ovšem byla doslova darebná. Dvakrát sami před brankářem se ani netrefili mezi tyče, potřetí skvělým zákrokem se vyznamenal náš mladý gólman. Zmar domácích vyvrcholil nastřelením břevna, my jsme takřka vzápětí zvyšovali po hlavičce J. Stočese, který si naběhl na pěkný centr M. Sládka. Dílo potom dokončil opět J. Pouček, ke kterému propadl centr z trestného kopu z hranice šestnáctky.

Branky: 29., 31, 81. Pouček, 69. Stočes

Sestava: Reisser - Sládek (75. Kukla), Stracený, K. Vostrý, Stočes - Rákosník, Plot, Hubička, Vlk, - Hrubý, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904