18.05.2014 10:52

Spartak Rožmitál - SK Nový Knín 2:1 (0:0)

Další těsnou porážku jsme si odvezli tentokrát od Třemšína. Za trvalého deště se po většinu doby hrál na těžkém terénu smáčeném trvalým deštěm kvalitní fotbal, bohužel svou vyšší fotbalovost jsme opět nepotvrdili v zakončení, a tak o výsledku rozhodl vlastní gól a trefa domácícho útočníka ani ne deset minut před koncem.

Před sporou návštěvou se hrál od začátku kvalitní fotbal. Naše mužstvo přitom z velké části tvořili vlivem absence některých borců hráči s širšího kádru, kteří měli v nohách už dopolední utkání za rezervu v Hraštici. Je nutné dodat, že bez ohledu na to odehráli zápas všichni velmi dobře. V úvodu jsme byli aktivnější, vytvořili jsme si i několik standardních situací, jenže když hlavička F. Sklenáře po jedné z nich jen těsně minula domácí svatyni, ke slovu se dostali i domácí. Na střely z dálky ale náš brankář skvěle zareagoval a předvedl několik výborných zákroků. Těsně před poločasem ještě zabránil ke skórování domácímu hráči po samostatném najezdu a po chvíli i po rohovém kopu, když se míč nechtěně odrazil od domácího hráče stojícímu v malém vápně. 

Druhý poločas začal pro nás smolně. Neuteklo ani pět minut a už jsme prohrávali 0:1. Domácí zaútočili po své levé straně, M. Petřík střelu vyrazil na druhou stranu, kde na malém vápně chtěl před dobíhajícím rožmitálským hráčem míč uklidit do bezpečí Š. Chlumecký, jenže na stále více promáčeném hřišti uklouzl, prudký míč směřující do branky trefil hlavu našeho gólmana a od ní putoval za lajnu. Štěpán se ho sice snažil ještě odkopnout, jenže ten už mezi tím brankovou čáru překročil. 

Tato situace nás nakopla, znovu jsme převzali iniciativu, neuteklo ani deset minut a bylo vyrovnáno. Hlavní roli opět sehrál Š. Chlumecký, který míč vyvezl, narazil si a přihrávkou, která měla oči, našel na hranici vápna volného F. Sklenáře, který sběhl do šestnáctky a nezadržitelně skóroval. Až do konce jsme byli lepším mužstvem, řadu útoků jsme vedli po obou stranách hřiště, jenže naše centry většinou adresáta nenašly. A tak o výsledku rozhodla jediná povedená akce domácích ve druhém poločase. Do konce chybělo necelých deset minut, útočník Rožmitálu dostal kolmou přihrávku do šestnácky, kde proti němu stál opět jen Š. Chlumecký, kterému udělal kličku na svou pravou nohu, vystřelil po zemi k tyči, což na mokrém terénu byla nechytatelná střela. V závěru jsme se sice ještě snažili vyrovnat, jenže bez úspěchu a tak jsme si z druhým mužstvem tabulky připsali další těsnou porážku.

Branka: 59. F. Sklenář

Sestava: Petřík - Krmela, Šustr, Chlumecký, Vlasák - Kozohorský, Fiala, Plot, Stočes (83. Stracený) - Pouček, F. Sklenář 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904