18.03.2013 17:53

Spartak Příbram B - N. Knín B 5:1 (1:1)

Jestliže v prvním poločase semifinálového utkání okresního poháru s rezervou příbramského Spartaku měla naše hra slušné parametry, ve druhém jsme už domácímu mužstvu nestačili a zaslouženě jsme prohráli 1-5. 

Prvních dvacet minut se hra přelévala od šestnáctky k šestnátce bez vážnějšího ohrožení soupeřovy branky. Když se zdálo, že budeme aktivnější, tvrdě vystřelil domácí záložník asi z 25 metrů a míč skončil pod břevnem naší branky. Zvýšili jsme obrátky a výsledkem byly dvě povedené akce. F. Sklenář ještě nedal, když sám před brankou z velkého úhlu trefil jen nohu domácího gólmana, po chvíli jsme se už po trestném kopu radovali. J. Plot přetáhl centr na zadní tyč, míč se odrazil ke zcela volnému J. Stracenému a ten ho pohodlně doklepl do sítě domácí branky. Zcela zaslouženě tak první poločas skončil 1:1.

V druhém poločasu se už projevila lepší trénovanost domácího týmu. Držt krok jsme s ním sice vydrželi ještě asi čtvrt hodinu, jenže pak po rychlých akcích vstřelil čtyři branky. Také my jsme se dostali do nadějných příležitostí, jenže na gólové zakončení chyběly našim hráčům síly i vyšší fotbalová kvalita.

Branka: 34. Stracený ml.

Sestava: Petřík - Fiala (70. Stočes), Vostrý K., Stracený ml. (63. Reisser), Chlumecký - Stránský, Plot, Rákosník, Kukla - Sklenář F. (68. Sládek), Buřič

Z. Makovička: Musíme si zvykat, že každý týden budeme hrát v jiném složení. V sestavě jsem sice chtěl navázat na tu, která nastoupila proti St. Huti, jenže někteří hráči odehráli v sobotu celý zápas za áčko, což je pro ně samozřejmě velký zápřah a ve druhém poločase to bylo znát. Navíc trénovanost ostatních našich hráčů se s tou, ve které je soupeř, srovnat bohužel nedá. Podle posledních informací má být první jarní kolo odloženo, měli bychom tak získat na přípravu týden navíc. Tréninky proto budou dvakrát týdně, ve středu a pátek, věřme, že hráči k tomu přistoupí zodpovědně.  Stínem utkání bylo zranění některých našich fotbalistů, nejvíce však S. Stránského, který má po nezaviněném pádu otřes mozku.

Foto zde 

(mak)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904