05.08.2013 07:20

Sokol Slapy - SK Nový Knín B 0:1 nedohráno

Ke svému prvnímu přípravnému utkání nastoupilo také naše béčko. Po celou dobu, kdy se ve Slapech hrálo, bylo lepším mužstvem, po krásné kombinaci šlo také do vedení, jenže zápas přerušila bouřka s krupobitím, takže se zápas už nedohrál.

Od samého začátku jsme hráli s chutí, na nezvykle šikmém hřišti jsme předvedli řadu pěkných kombinací, jenže to zakončení! Oba útočníci a také záložníci měli za první půlhodinu na svých kopačkách několik vyložených příležitostí, jenže nedali. A tak málem šli do vedení domácí, kteří hráli jen na brejky, které jsme jim dvakrát nebo třikrát nabídli nepřesnou přihrávkou. V jednom případě nás zachránilo břevno, ve druhém vytáhl skvělý zákrok náš brankář.

Zaslouženého vedoucího gólu jsme se nakonec dočkali, když jsme asi v 30. min vyšachovali obranu a F. Sklenář pečetil přihrávku J. Poučka do prázdné branky. Jenže nad Slapy se postupně zatáhlo, spustila se bouřka s lijákem a krupobitím a tak rozhodčí utkání v asi 35. minutě přerušil. To se nakonec nedohrálo, protože hřiště už nebylo způsobilé další hry.

Branka: Fr. Sklenář

Sestava: Weber - Sládek, Petřík, Vostrý, Stočes - Kukla, Rákosník, Kozohorský, Krmela - Pouček, Fr. Sklenář, na střídání byli připraveni Reisser, Hájek 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904