25.03.2013 12:49

Sokol Podlesí – SK Nový Knín 2:3 (1:1)

Vzhledem k odložení všech krajských fotbalových soutěží mohlo ševcovské áčko odehrát přípravné utkání s Podlesím, které bylo v rámci zimní přípravy zrušeno kvůli přívalům sněhu. Na umělé trávě 1. FK Příbram byl k vidění v neděli odpoledne zajímavý duel, ve kterém sice domácí dvakrát vedli, ovšem z vítězství se radovali hosté z Knína.

První půle byla především ze strany hostů poměrně nepřesná a snadno bránitelná. Ovšem ani domácí se víceméně k zakončení nedostávali. Několik pokusů zpoza vápna končilo mimo tři tyče, na nohách obránců, nebo v rukavicích brankářů. Přibližně po půl hodině hry se však domácí dostali až před Petříka a po přesné kombinaci zakončovali do opuštěné klece – 1:0. Po tomto gólu zapnuli i Ševci na vyšší obrátky a odměnou jim byl vybojovaný gól důrazným Duchem proti nedůraznému brankáři – 1:1. Tak skončil i první poločas.

Druhou část začali opět aktivněji domácí, ovšem vyloženou příležitost si nevytvořili. Většinou chyběla přesná konečná přihrávka. Po jedné takové se však Podlesí opět radovalo z vedení. Centr si do vlastní branky srazil Vostrý – 2:1. Pak přišla pro domácí nepříjemná ztráta do té doby bezchybného stopera a pro knínské hráče se postupně začala otevírat dvířka k šancím na vyrovnání. To se povedlo přibližně 15 minut před koncem, kdy se po drobném zmatku v brankovišti prosadil z úhlu Drechsler – 2:2. Hosté vycítili šanci na obrat v utkání a přitlačili soupeře na vlastní polovinu. Odměnou byl třetí gól v podání Ducha, jenž střílel z hranice brankoviště přesně – 2:3.

Sestava: Petřík – Krmela, Svárovský, Tomeček, Lomoz – Ducho, Bouška, Plot, Rákosník – Drechsler, Stočes. Střídali: Fiala, K. Vostrý.

Branky: Ducho 2, Drechsler

(web)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904