03.05.2015 23:11

Sokol Počepice - SK Nový Knín B 1:2 (0:1)

Naše rezerva pokračuje v jarním tažením za body. Tentokrát to odnesl tým Počepic, který si dělá čáku na postup a dosud drží druhé místo. Střelecky se přitom opět zaskvěl J. Pouček, který dal oba góly. Ke konečnému výsledku ovšem přispěli všichni hráči, kteří k obětovosti přidali i fotbalový kumšt, takže si vezou ke Kocábě opět tři body.

Dát dohromady dnes jedenáctku nebylo vůbec jednoduché, několik hráčů odehrálo svůj sobotní zápas za ztrátami postižené áčko a jen někteří byli ochotni jít také v neděli. Ještě hodinu před zahájením bylo k dispozici jen osm borců, další kývli až na poslední chvíli. S jedenáctkou statečných jsme ovšem nastoupili na poměrně slušný trávník s odhodláním získat od Čápů nějaké body a zejména v prvním poločase jsme si vytvořili hned několik příležitostí, které ne a ne skončit gólem. Platí to zejména o šancích J. Poučka (tyč), F. Kukly nebo J. Stočese. Teprve asi v 30. minutě se uvolnil znovu J. Pouček a střelou k levé tyčce dostal naše mužstvo do vedení. Domácí jakoby zapomněli na kombinační fotbal, kterým nás jasně přehráli na podzim, míče jen nakopávali, což na naší soustředěnou obranu nemělo šanci na úspěch.

Ve druhém poločase počepické mužstvo přidalo na obrátkách, mělo územní převahu, jenže do zakončení, kterým by ohrozilo naší branku, se nedostávalo. A tak jsme ke slovu dostali znovu my. Náš gólman asi v 65. minutě dlouhým výkopem našel J. Straceného hrajícího v útoku, ten míč prodloužil na J. Poučka, který se znovu nemýlil. Na rozdíl od situace asi pět minut před tím, když postupoval po uvolnění na domácího gólmana, který mu ale vyběhnutím zmenšil úhel a střelu zlikvidoval. Za chvíli si naskakoval na centr osamocený F. Kukla, jenže míč podskočil, takže z toho nic nebylo. 

Domácí snížili dost kuriózně. V naší šestnáctce zůstal ležet hráč Počepic, míč na noze měl v protiútoku postupující Š. Hrubý, na situaci ale zareagoval zastavením se v domnění, že rozhodčí hru přeruší a nechá zraněného borce ošetřit. Než se tak stalo, přiběhl k němu jiný hráč Počepic, převzal suverénně míč a postupoval na naší branku a vstřelil gól! Příkladná ukázka fair play! Domácí mužstvo se nabytím této nezasloužené výhody snažilo ještě něco s výsledkem udělat, jenže už na to nemělo ani fyzické sily, ani fotbalový um.

Branky: 31., 65, J. Pouček

Sestava: Sláma - K. Vostrý, Ducho, Stočes - Hájek, Rákosník, F. Sklenář, Kukla - Hrubý - Stracený, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904