20.09.2021 15:15

Sokol Jesenice - SK Nový Knín/N. Ves 4:11 (1:4)

Bylo až neuvěřitelné, kolik šancí naši mladší žáci nedali, a to i proto, že místo trefování prostoru mezi tyčemi mířili právě do nich.To se stalo za celé utkání asi osmkrát. Proto také pro domácí byla prohra o sedm branek docela milosrdná, protože naše převaha byla víc než přesvědčivá. 

Hezky se dívá na fotbal našich mladších žáků. Na svůj věk se snaží především o kombinační fotbal, problémem je pro ně ale hlavně koncovka. To plně potvrdili v Jesenici, kdy jen při prvním pětiminutovém střídání to mohlo být nejméně o pět gólů, jejich střely ale mířily do konstrukce anebo mimo ní, takže se trefili až střídající hráči. A tak to vlastně pokračovalo dál, kdyby utkání skončilo s kontem domácích vyšším než 25 obdržených gólů, nikdo by se nedivil.  Čtyří branky v naší síti jsou spíš výsledkem toho, že útok a záloha občas nechala obranu ve štychu, hráči těchto postů se někdy nevraceli. Zbytečné byly i ztráty některých hráčů, kteří na kombinaci zapomněli a ukličkovali se. Jak ale bylo uvedeno, celkový dojem z jejich hry byl příznivý, dosud neztratili ani bod a v tabulce se drží na samotné špičce. 

Branky: 2x Hůlka, 2x Janda, R. Němec, D. Němec, Šustrová, Funěk, Daniel Novák, vlastní

Sestava: Moravec - Groulík, Hůlka, Denis Novák - D. Němec, Šustrová, R. Němec - Prior  střídali Funěk, Janda, Ebr, Daniel Novák,Toman, Vilím.  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904