05.09.2019 13:48

Sokol Dublovice B - SK Nový Knín B 1:0 (0:0)

Opět omlazená Benfika, přičemž šanci vzhledem k absenci řady hráčů a souběžnému utkání áčka dostali další mladíci, tentokrát svedla v Dublovicích marný boj. Za domácí sice nastoupili někteří hráči jejich prvního mužstva, většinu zápasu to ale nebylo znát. Bohužel asi čtvrthodinu před koncem se zranil Ája Kuchař, takže jsme dohrávali o deseti, což se ukázalo jako rozhodující. Domácí tým v poslední minutě po kombinaci dokázal oslabenému a vyčerpanýmu týmu vstřelit gól, takže si nakonec dá se říci i nezaslouženě připsal tři body.

Oběma našim týmům chybělo více než deset hráčů, takže nakonec do Dublovic odjelo jen jedenáct statečných. I když za domácí rezervu nastoupili hned čtyři hráči, kteří druhý den hráli za áčko, prakticky po celý zápas jsme jim byli vyrovnaným soupeřem. A dokonce jsme mohli jít v první půli do vedení, když se po pěkné kombinaci dostal do zakončení V. Kučík, jenže jeho bomba rozkmitala místo sítě jen břevno dublovické branky.

Úvod druhé půle ještě patřil nám, jenže s ohledem na vyčerpání, utkání se hrálo za úmorného vedra, jsme své akce už nedotáhli do úpěšného zakončení. A tak o celém utkání rozhodla asi 75. minuta, kdy nemotorný domácí hráč Dlask v naší šestnáctce místo míče trefil koleno V. Kuchaře, který odkulhal za postraní čáru a do hry se už nevrátil. Zuby nehty jsme se pak sice bránili, ale neubránili. V poslední minutě se Dublovicím povedla jedna z mála hezkých akcí, na jejímž konci byl M. Dudek a rozhodl o hubeném vítězství svého mužstva.

Sestava: Reisser T. - Kuchař L., Moravec, Farda, Kučík V. - Hondlík, Kuchař V., Patera, Zorek - Mařík M., Kudrna

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904