02.10.2022 08:50

Snová sobota pro mládež

TJ Prostřední Lhota - SK Nový Knín 6:12

Zápas, který se měl hrát v sobotu, se uskutečnil už v pátek, naznačil, jaký následující den bude. Naši hráči starší přípravky byli po celý zápas lepším týmem a po zásluze vyhráli. 

S. Jesenice - SK Nový Knín 10:13

Po řadě vyrovnaných, ale těsně prohraných zápasech se naši nejmenší fotbalisté dočkali, když vyhráli se soupeřem z horní tabulky soutěže.

L. Milín - SK Nový Knín/N. Ves 1:1 (1:1)

Naši áčkoví dorostenci sice jako jediní z mládežnických týmů v sobotu naplno nebodovali, ale ze hřiště druhého týmu tabulky si vezou jeden bod, což je jednoznačně úspěch.

SK Nový Knín/N. Ves B - Všeradice/Liteň 6:2 (2:0)

Skvělý výkon rezervních dorostenců, kteří svého soupeře jednoznačně přehráli a když se čtyřmi góly zaskvěl M. Rampas, nadělili mu příděl šesti branek. Bodově ho tak v tabulce dostihli.

S. Pičín - SK Nový Knín/N. Ves A 3:6 (0:2)

Další vítězství mladších žáků, kteří byli oslabeni o několik borců. Znamená to, že po půlce soutěže jasné vedou bez ztráty kytičky, jinými slovy, bez ztráty bodů. 

S. Kamýk nad Vltavou - SK Nový Knín/N. Ves 0:8 (0:3)

Jasné vítězství starších žáků proti soupeři, který letos zaznamenal výkonostní vzestup, na body proti nám to ale ještě nestačilo. 

MFK Dobříš - SK Nový Knín 11:5

Jediný nedělní zápas starší přípravky se už nevyvedl tak, jak by si kluci přáli. Snad i proto, že někteří z nich už měli v nohách třetí zápas během tří dní.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904