02.04.2022 14:35

Slavia Jesenice u Prahy - SK Nový Knín/N. Ves 10:4 (5:2)

Platí, že o výsledku často nerozhodují ti, co jsou na hřišti, ale ti, kteří nehráli. To plně platilo v případě dalšího zápasu našeho prvního dorostu, který byl z různých důvodů oslaben o řadu hráčů, takže si od Prahy odvezl rekordní prohru. 

Pouze v 11 a se starším žákem v sestavě vzhledem k tomu, že nemůžeme díky nesmyslným pravidlům pro sdružené týmy nasadit hráče našeho béčka, jsme nezačali dobře a už v 5. minutě jsme prohrávali. Jenže prakticky vzápěti se trefil právě žák Štěpán Petrák a po chvíli dostal naše mužstvo do vedení po individuální akci Š. Mařík. Jenže přišla asi 20. minuta, po souboji nešťastně na rameno spadl D. Dekastello a musel zřejmě s naštíplou kostí odstoupit. Na naše hráče padla deka, zápas doslova zabali a nechali si do půle dát čtyři hloupé branky, z nichž jedna byla dokonce vlastní. 

Po přestávce jsme přeskupili sestavu a prakticky hned po rozehrání jsme snížili. Několikrát jsme pak předvedli pěkné akce a když nás párkrát zachránil i B. Křivonoska, zdálo se, že odehrajeme utkání se vztyčenou hlavou. Jenže po závaru a několika nedorozumění asi v 55. minutě míč z náruče našeho gólmana vykopl dezorientovaný M. Kočí, ten se dostal na kopačky soupeře, který šmudlou opět srazil naše seběvědomí. Naše hráče opět ovládl zmar, kupili zejména v obraně chyby a když jsme neproměnili ani některé více než stoprocentní šance, skóre ve prospěch domácích utěšeně narůstalo. Závěr se odehrál v nervozní atmosféře, když domácí za jasného vedení třikrát zcela zbytečně zajeli ze zadu do našich frustrovaných hráčů, kteří opláceli, takže vzniklo několik strkanic. Naštěstí sudí červenou kartu nevytáhl, i když důvod k tomu na obou stranách měl. 

Branky: 6. Petrák Š.,  11. Mařík Š., 46. Vlasák, 69. Mařík V.

Sestava: Kníchal (46. Křivonoska) -  Dekastello, Křivonoska (46. Kníchal), Dopita, Tesař - Petrák Š., Mařík V., Dvořáček, Vlasák V. - Mařík Š., Kočí M. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904