22.04.2013 08:56

SK Slaný - SK Nový Knín 4:2 (1:0)

V sobotu odpoledne zajíždělo knínské áčko na půdu Slaného. Utkání rozhodla závěrečná pětiminutovka, kdy domácí potrestali knínskou nedůslednost dvěma brankami. Hosté celý zápas dotahovali skóre, což se jim podařilo dvakrát. Zápasu by spíše slušela remíza, ale tentokrát byli šťastnější domácí.

První pokus vyprodukovali hosté, když ve 2. minutě rozehrál rohový kop Plot na Boušku, který však branku Jochmana přestřelil. Domácí se osmělili v 9. minutě, kdy pozornost Webera otestoval Mrština. Za dalších pět musel Weber zpacifikovat hlavičku Hořejšího z pěti metrů. Ve 21. minutě musel za hostujícího brankáře zaskočit u tyče Fiala, ale podařilo se mu to a tak se skóre zatím neměnilo. Za dalších pět minut po souboji a drobné straknici v domácím brankovišti byla nakonec odpískána ruka Drechslera. Po půl hodině hry postupoval sám na Webera Zíma, ale brankář v této chvíli hosty podržel. Na druhé straně nedokázal po trestném kopu Boušky správně zamířit hlavou Tomeček. Ve 38. minutě si na kolmici Boušky zabíhal Drechsler, ale Jochman byl u míče dříve. Dvě minuty před půlí přišla jednoduchá ztráta hostů u postraní čáry, Mrština si míč navedl na střelu, která zapadla k pravé tyči knínské brány – 1:0.

Druhou půli zahájili aktivněji hosté se snahou vyrovnat. To se jim povedlo po deseti minutách. Bouškův průdký centr propadl až k Drechslerovi, který neměl problém míč dopravit do prázdné brány – 1:1. Hned v 60. minutě nebezpečně centroval Fiala a Jochman musel neohroženě pod nohy soupeřů. Za další tři minuty přišla další zbytečná ztráta míče a Hořejší si tváří v tvář Weberovi poradil střelou mezi nohy – 2:1. Ještě v téže minutě mohli domácí zvýšit, po promáchnutí Chlumeckého zakončil nepřesně domácí útočník. V 68. minutě se do nebezpečného centru sklouzl Hořejší, ale trefil jen padajícího brankáře Ševců. Za dvě minuty bylo vyrovnáno. Bouškův centr vrátil před branku Vlasák a Chlumecký opět srovnal stav – 2:2. V 78. minutě mohl skórovat Ducho, který střílel po nabídce Fialy zhruba z 18 metrů. V 87. minutě přišel rohový kop domácích, který hosté opět neuhlídali, a Mašek hlavou do protipohybu Webera rozvlnil síť potřetí – 3:2. V poslední minutě vracel Weber míč na místo přestupku, domácí však míč vypíchli, rozhodčí nechal pokračovat ve hře a výsledkem byl pokutový kop ve prospěch domácích. Přestože si Weber na střelu Mrštiny sáhl, ale nezastavil ji – 4:2. Rozhodčí pak ani nenechal rozehrát a utkáníí ukončil.

„Důležité utkání jsme bohužel nezvládli v závěru zápasu. Přestože se hrál vyrovnaný zápas, prohráli jsme nakonec o dva góly. Místo toho abychom se trochu odtrhli od bezprostředního ohrožení, jsme se tam zpět vrátili. Musíme tak bojovat dál a získat body jinde“, byl trochu zklamaný asistent trenéra Bakos.

Příští utkání hrají Ševci na svém hřišti u Kocáby proti nepříjemnému a kvalitnímu soupeři z Černolic. Zápas začíná v sobotu 27.4. od 17:00.

Nový Knín: Weber – Šustr, Chlumecký, Tomeček, Vlasák – Krmela (75. Svárovský), Bouška, Plot, Fiala – Drechsler, Ducho

Rozhodčí: Hamšík – Hádek, Šnýdr

Branky: 43. a 90. (z pen.) Mrština, 63. Hořejší, 87. Mašek – 56. Drechsler, 70. Chlumecký

(web) 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904