07.08.2016 23:10

SK Petrovice u Sedlčan - SK Nový Knín 2:4 (1:1)

Utkání v Petrovicích s naším tradičním soupeřem v posledních třech letech jsme zvádli a v generálce na další sezónu jsme zaslouženě zvítězili. Našemu mužstvu opět chyběli dva hráči plus oba gólmani, museli jsme proto hodně improvizovat. Hrál se přitom typický přátelák, útoky předčily obrany, ovšem to zakončení! Podrobnosti později. 

Kvůli absenci obou gólmanů musel do branky stoper J. Ducho, na jeho místo nastoupil S. Puchmajer, aby si úlohy ve druhém poločasu vyměnili. Snad jen úvod utkání byl vyrovnaný, postupem doby jsme přebírali aktivitu, čehož výsledkem byl první gól v síti domácích. Po centru M. Lomoze utekl po levém křídle kapitán R. Vlasák, který našel v šestnáctce volného J. Poučka a ten se nemýlil. Jenže potom už tak úspěšný nebyl, dvakrát nebo třikrát běžel sám na gólmana, jenže ten ho vždy vychytal. A tak přišel trest. Domácí využili zaváhání naší obrany, která logicky nebyla sehraná, a skóre srovnali.

Ve druhém poločase jsme znovu převzali iniciativu, na domácí svatyni se valil jeden útok za druhým, jenže ta koncovka! Do zakončení se přitom dostali takřka všichni hráči, jenže až R. Vlasák dostal znovu naše mužstvo do vedení po pěkné kombinaci na levé straně hrací plochy. A po chvíli jsme vedli už o dvě branky, když P. Kozohorský využil nedorozumnění domácí obrany, když se zapomněl pravý bek, který včas nevystoupil a nevystavil tak našeho hráče do ofsajdu. Pro něho už nebyl problém obejít i brankáře a zasunout míč do prázdné branky. Domácí mužstvo sice snížilo po nepotrestaném faulu útočícího hráče, ale to bylo vše, co předvedlo. My jsme ještě do konce zápasu stihli neproměnit asi pět vyložených šancí, až se trefil J. Pouček pro pěkné kombinaci několika hráčů tentokrát na pravé straně hřiště.

Branky: Pouček 2x, Vlasák, Kozohorský

Sestava: Ducho (46. Puchmajer) - Chlumecký, Puchmajer (46. Ducho), Lomoz, Vlasák - Kozohorský, Svárovský, Fiala, Stočes - Slezák, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904