07.10.2021 11:08

SK Petrovice - SK Nový Knín/N. Ves 5:7 (2:4)

Spíš silou než fotbalovým uměním získali starší žácí tři body v odloženém utkání s Petrovicemi. Vymstilo se nám neproměnění dvou vyložených šanci hned v úvodu, domácí jsme dostali na koně a tak to byli oni, kdo šel do vedení. Po asi čtvrthodině jsme se ale oklepali a čtyřmi góly jsme vývoj utkání obrátili. Jenže v úvodu druhé půle jsme se opět vrátili do letargie a s nadšením bojující domácí tým podporovaný hlasitými diváky postupně náskok smazal. Naštěstí se nám asi pět minut před koncem podařilo proměnit výhodu trestného kopu a po sólu Š. Petráka pečetit v zápětí konečný výsledek.

V prvních třech minutách se před prázdnou brankou ocitl dvakrát Š. Petrák, jenže své příležitosti zahodil. Domácí tak hned z první vážné akce asi po čtvrthodině hry na naší pravé straně obrany po její chybě šli do vedení, když snad nejmenší hráč na hřišti šikovně obstřelil našeho vyběhnuvšího gólmana. Po chvíli jsme vyrobili zcela zbytečný faul asi deset metrů před vápnem a domácí kapitán střelou pod břevno, která nebyla příliš prudká, přesto ji náš brankář neudržel v rukavicích, zvyšoval už na 2:0. Vzchopili jsme se vzápětí a předvedli nejlepší desetiminutovku v zápase, když jsme se po pěkných akcích trefili hned čtyřikrát. Proto jsme šli do šatny s dvoubrankovým vedením. 

S nadšením hrající domácí fotbalisté prakticky celý druhý poločas ale byli jednoznačně lepším týmem, lépe se pohybovali, nabízeli se a to jim také přinesl úspěch ve vyrovnání v 65. minutě. Jenže hned po rozehrání domácí obránce zfauloval J. Dodka nedaleko vápna z naší levé strany. K zahrání trestného kopu se postavil P. Hříbal, který přesnou střelou přes zeď dostal náš tým opět do vedení. A ani ne za minutu pečetil Š. Petrák, který prošel přes více než půlku hřiště přes několik hráčů domácích a určil konečné skóre. A tak jsme dost šťastně získali tři body.

Branky: 4x Š. Petrák, Pechan, Dodek, Hříbal

Sestava: Poslední - Jindrák, Hůlka, Hříbal, Neubauer - Jirsa, Petrák Š., Hájek Michal, Konopásek - Pechan, Dodek

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904