28.08.2016 22:31

SK Obory - SK Nový Knín B 2:3 (pk)

Zejména v poslední půlhodině jsme byli lepším týmem, vytvořili jsme si několik jasných příležitostí, jenže jsme je neproměnili, takže o rozdělení bodů nakonec rozhodl rozstřel ze značek pokutových kopů.

V asi 6. minutě domáci hráč odvrátil a z následného rohu P. Drechsler hlavou dal prvmí gól utkání. Hra byla poměrně vyrovnaná, jenže v 17. minutě fauloval F. Kukla pronikajího hráče a nařízenou penaltu E. Šlechta lehce proměnil. Potom se nic moc nedělo, vzruch vyvolala až naše šance v posledni minutě poločasu, kdy F. Kukla šel sám ze strany, jenže jeho zakončeni bylo jako od žáčka.

Úvod druhého poločasu se nám vůbec nepovedl. Neuplynuly ani tři minuty, po pravé straně utekl domácí hráč, nahrál před prázdnou branku a tam zkušený harcovník D. Rýgl opět neměl problém se zakončením - 2:1 z pohledu domácích. Jenže v 52. minutě jsme zahrávali znovu roh a domáci hráč si dal vlasní gól presně k tyči. Potom M. Mařík šel sám na gólmana, jenže trefil jen jeho tělo a od něho míč putoval do zámezí. Domácí tým se nevzdával, chtěl strhnout vítězství na svou stranu. V 69. minutě jejich hráč tvrdě vystřelil ze strany, jenže náš gólman byl na místě. Až do konce jsme pak byli jasně lepším týmem, jenže ani P. Drechsler, ani 2krát B. Rákosník a ani T. Kukla sami před brankářem neuspěli. 

Od letočního roku i v okrese Přibram platí v případě nerozhodného stavu pravidlo o rozstřelu ze značek pokutového kopu. V něm jsme vyhráli 3:2, když se trefili P. Drechsler, K. Rada a M. Šustr.

Branky: 7. Drechsler, 54. vlastní

Sestava: Sláma - Pejla, Pazderka, Šustr, Zorek (46. Cihelka) - Kukla F., (57. Hájek), Rada, Rákosník, Kukla T., - Drechsler, Mařík (61. Sládek)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904