29.08.2015 22:15

SK Obory - SK Nový Knín 1:7 (0:4)

Skvělou formu našeho "benga" tentokrát odnesly SK Obory. Na jejich hřišti si naši hráči s chutí zastříleli a po jednoznačném průběhu vyhráli vysoko 7:1, když skóre mohlo být ještě mnohem jednoznačnější.

Už od samého začátku utkání bylo zřejmé, kdo bude tahat za delší konec, naši hráči se neustále nabízeli, vytvářili si velký tlak, z kterého pramenily chyby domácích. Asi v 12. minutě jsme zahrávali po faulu trestný kop K. Radou asi z 20. metrů, ten trefil jen zeď, míč se ale snesl k P. Vlkovi, který ho potáhl k brankové čáře, domácí obránce ho však po zasekávačce trefil do nohy a velmi dobrý mladý rozhodčí Slepička ani na okamžik nezaváhal a ukázal na pokutový bod. K jeho exekuci se rozběhl P. Drechsler a střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu. Na domácí branku se stále valil jeden útok za druhým a oba naši útočníci se poctivě střídali ve střeleckých zápisech. Na 2:0 zvyšoval P.Vlk, poté se hlavou trefil P. Drechsler po nezištné prihrávce B. Rákosníka, kterého uvolnil F. Kukla, a účet prvního poločasu uzavřel opět P. Vlk, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu a ten bombou z první asi z 18. metrů nedal stejnojmennému gólmanovi Obor žádnou šanci.

Myšlenky na případný obrat v utkání domácímu mužstvu sebral hned v 46. minutě M. Šustr, který dlouhým míčem hledal P. Drechslera. Jeho ovšem zastoupil oborský bek Lundák, který hlavou poslal centr do sítě vlastní branky, Pavel míč zcela neatakován jen kontroloval a vlastně se tak sám obral o již druhý hatrick v soutěži. Za úmorného horka jsme dál kontrolovali hru, jenže do naší hry se přeci jen  vloudila chyba. Jinak skvělý gólman Ševců L. Sláma, který nás v prvním poločase dvakrát podržel při šanci SK Obor, to samé prokázal i v jednom případě ve druhém dějství, tentokrát zazmatkoval. Na centr domácích vyběhl, výkřikem "mám" uzemnil svou obranu, jenže když viděl, že by zboural Petra Gregora, uhnul, mič tak spadnul k nohám oborského, dříve nečínského útočníka a ten pohodlně zasunul míč do prázdné naší branky.

Jak se ukázalo podle dalšího průběhu, šlo pouze o minoritní záležitost.  Do konce utkání jsme ještě předvedli několik pohledných akcí, z toho dvě skončily brankou. Asi v 80. minutě se k brankové lajně zleva probil B. Rákosník, přihrávkou, která měla oči, našel na druhé straně konstrukce domácí branky nabíhajícího kapítána K. Vostrého a ten nekompromisně zavěsil. Po pěti minutách předvedli oprávněnost svého nasazení do utkání dva naši střídající hráči. Na levé straně se uvolnil V. Pejla, dlouhým pasem našel v šestnáctce Fowlera (přezdívka pro M. Štěpánka) a ten nekompromisně zavěsil druhým dotykem bombou pod víko a zakončila tak skóre utkání.

Branky: 12., 36. Drechsler, 25.,43. Vlk, 46. vlastní, 79. Vostrý, 84. Štěpánek

Sláma - Vostrý, Šustr, Pazderka, Sekýt - Kukla (37. Sládek). Rákosník, Rada, Patetl (60. Štěpánek) - Drechsler, Vlk (70. Pejla)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904