18.02.2013 06:52

SK Nový Knín – TJ Prostřední Lhota 2:2 (1:0)

Před nedělním polednem se na umělé trávě v Dobříši utkal kombinovaný tým Nového Knína s Prostřední Lhotou. Možná předpokládaná převaha Ševců se až tolik neprojevila a Prostřední Lhota se trestuhodně dostávala poměrně často k zakončení. Jediný gól první půle vstřelil po průniku a důrazu v brankovišti Fiala. Další šance Ševců i několik příležitostí Lhoty již zůstaly nevyužity.
Do druhé půle jsme výrazně zamíchali sestavou a příležitost dostali i hráči ze střídačky. I tato část se odehrávala za územní převahy knínských hráčů, ale bez přesného zakončení. Naopak Lhota hrozila po nákopech za obranu a důrazem přes obránce. Nový Knín se dostal do dvougólového vedení po střele Boušky a dorážce Rákosníka. Vše nasvědčovalo poměrně hladkému průběhu, ovšem Lhota to ještě nezabalila a v závěrečných minutách ještě dokázala Moravcem vyrovnat. Nutno dodat, že mu k oběma brankám výrazně pomohl svými chybami brankář Weber. Nejprve sice v pořádku vyběhl mimo brankoviště, ale míč velmi nedůrazně odevzdal lhoteckému střelci, který nabídkou nepohrdl a snížil. O chvíli později stejný hráč rozehrál trestný kop a Weberovi lehká střela propadla mezi prsty do sítě podruhé. V úplném závěru ještě mohl rozhodnout Šustr, ale trefil jen břevno lhotecké branky.
Branky: Fiala, Rákosník – Moravec 2
Nový Knín: Weber – Šustr, Chlumecký, Tomeček, Sklenář V. – Fiala, Bouška, Rada, Plot – Drechsler, Sklenář F. Střídali: Stránský, K. Vostrý, Rákosník, Kukla

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904